Hej! Smirre här...

Silverräven har sina hundar med sig och min moder filmade hundarna och min katt idag.  :-)

Hållit på att uppdatera en del saker i min stad- Vulpesholm! ^__^


Uppdaterat det andra Shintotemplet nu som ligger intill WolfLair och PandLair vid rymdcentret.Ändrade om Shintoparken i den nya delen som jag bygger så där står fina och höga Redwood-träd nu och två små mindre fontäner.


Satte ett klocktorn vid IT-centret "SmirrTower" och uppdaterade nöjesanläggningarna också!Hängt en stund i baren på Club FurZona i kväll och umgåts med andra furries! ^__^Fixat omslag till beck- Spår i mörker (Sveriges första cyberpuk-film) som Hamilton spelade in till mig innan. Har ju den gamla på VHS med dålig kvalitet men nu har jag den ny inspelad på skiva.

kvällsmat nu!

*kram!* från Smirre