Om det är något som rävar och andra pälsdjur älskar så är det ravefester! ^___^

R.Y.C är en raveklubb på Second Life och en av de största men är för trött för att rava nu. Men ska se om jag hittar den i morgon! ^__^

===========================================

Transporter 3!

Annars i kväll så har jag och mor kollat på Transporter 3 och den var riktigt bra. Handlade om bovar som kör med minst sagt brutala metoder, biljakter, skjutande och att få presidenten under utpressnings mot hans dotter att skriva på ett avtal om att skicka lastfartyg med något väldigt miljöfarligt till Ukraina och duma det där som hade förstört naturen i fler ahundra år fram över. Klart en spännande film med både högteknologi och det hot som hänsynslösa kapitalistföretag kan göra mot både vår planet och det som lever på den.

Här är trailer på filmen då.

Chattade med en annan räv i kväll som visade mig en bild där han hade tvångströja på sig i Second Life. :p

Men nu ska jag gå och se vad mina kramdjursrävar gör, dvs knoppa. Är trött så jag ser dubbelt.

Kram från Smirre