Yipp! Räven är online...

Har sovit mycket idag på förmiddan

men på eftermiddan har jag varkit mer kreativ och börjat bygga på min MiG-25 Foxbat eller som jag tänkte att den inom FAF ska heta "MiG-25 Farejobaldo" för att hedra forumadminräven. Snäll som jag är! =^.~=

"MiG-25 Farejobaldo" är en uppgraderad version av MiG-25 för FAF då som ska opperera som interseptorplan, dvs för luftstrid och försvar på hög höjd.

Min gamla MiG-25 FoxBat råkade jag krasha för en tid sedan, men så hade jag ju beställt en ny MiG-25 när jag var i Stockholm och får passa på att bygga den nu under jul-ledigheten. Hållit på med den under eftermiddan och kommit en bra bit på väg! ^__^

Här har Chesire ritat en fin Farejoboll också! ^__^

Appropå rävar så har jag och Peter kollat på en film som heter Jag är din krigare, det är en av de bästa filmer som gjorts!

Kram från Smirre