Yipp! Räven är online.

Magen är bra nu och jag har varit betydligt piggare idag, jag har byggt Eurofightern idag och det har tagit hela dagen i stort sett och under torktiden så har jag spelat Delta Force, men inte då Black Hawk Down utan gamla DF som heter "Landwarrior Dagger" tror jag, har en PC-DVD med alla gamla Delta Force på. ^__^

"FoxFighter 2000 Version B InterWarrior!"

Eurofightern är en Foxylvansk "FoxFighter 2000 version B InterWarrior" vilket innebär att den har dubbelkommando - så man kan flyga från båda platserna men oftast så är räven som sitter i bakre sittbrunnen navigatör och stridsledare. "InterWarrior" är alltså en Jakt, Attack och Spaning samt STRIL-version av EF FoxFighter 2000.

Jag har byggt modellen utrustad med jaktrobotar som 4 stycken Amraam, 2 stycken AIN-91 Sidewinder och 2 stycken supersnabba "BiteBack" jaktrobotar som även kan skjuta ner långdistansmissiler. Samt att "FoxFighter 2000 version B InterWarrior" har för nästrid en blå fotonlaser på vänster sida samt 2 stycken 22 mm Vulkankanoner på vardera sidan om jettinsuget.

Cockpit och interiör till cockpit var rätt pilligt att få ihop men med bra tålamod så gick det.

Eftersom flygplanet är en B-version så var jag ju tvungen att göra två cockpits och här har jag fått in dem och bygger själva flygplanskroppen.

Här börjar flygplanskroppen ta form och stjärtfenan är fäst.

Främre stabilatorer fästa

och deltavingen är klar! ^__^

Några timar senare på eftermiddan så var planet målat och då vitt på undersidan, orange på ovansidan och svarta detaljer för att jag vill att planet ska se ut som en räv lite grand! =^__^=

Och här är planet helt färdigt!

Kram från Smirre