Yipp! Smirre är online.

Rävar från FaceBook! =^.^=

Dagen!
Tittat på Uppdrag Granskning i kväll, handlade om skolor som sorterar bort elever med utländsk bakgrund och om hur de väljer bort elever med funktionshinder som AD/HD osv. Inför dold kamera med reporter från Uppdrag Granskning så talade rektorn om att Rappare hade inte på hans skola att göra och att elever med AD/HD var ruttna äpplen som skulle sorteras bort och att "negrer" och "rappare" och andra "gangsters" kunde hålla till ute i Tensta och elda bilar och leva bus men inte på hans skola.

Han förnekade dock detta men Uppdrag Granskning hade det inspelat.

Vårt samhälle och i synnerhet bland auktoriteter så har man en sådan här syn på funktionshindrade och på personer som är annorlunda. Jag känner så väl igen attityden från när jag gick i gymnasiet och arbetade inom kommunal verksamhet. Hur auktoriteter pratar på det här sättet om funktionshindrade, om furries, om veganer, om miljöpartister, om hårdrockare osv. Lärare på det gymnasium jag gick på 90 talet hade just en sådan attityd och likaså på den dagliga verksamheten jag var på så hade personalen denna attityd! Så jag känner så väl igen det - där personer som sitter i maktposition är klart olämpliga att ha den makt de har!  

Nå väl, vad har jag annars gjort idag.

Har varit in till Kristianstad och lämnat tillbaks den trasiga cirkelsågen, fick pengar tillbaks och köpte en bättre på Harald Nyborg. 

Skalat äpplen och gjort bakade äpplen och äppeljuice.

Matat djuren och skördat och sått på min virtuella bondgård på FB samt gjort en del djurrättsarbete på FB och läst lite furryposter.En sådan här vargplanch har jag över sängen! ^__^

WOLF POWER! =^___^=

*kram!*