Yipp! Smirre är online.

Ännu ingen som vet hur detta med gasattentatet mot Midwest Furfest har kommit till någon lösning, om någon gripits och ställts till svars för det! MIN TRÅD PÅ ST!

Söttuff bild på Jayron!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Rävinnorna ska berätta om sin hyresvärd!

RÄVAR!

Dagen!

Handlat idag och kollat lite på TV - såg ett program om hur de bygger ett trädhus som är klotformat, läst nyheter och hämtat Ella och Klasse på hundpensionatet, rastat dem på Mölleröd. Träffade en annan man som var ute och gick med sin blandrashund, som hade minst 4 raser i sig! :)
Fixat lite hos mor idag och FaceBookat.
I kväll varit på Second Life! :)

Alltid kul att umgås med furrisar! =^__^=

NYHETER!

Assistenter bevittnade våld mot barn - larmade först efter 1,5 år!


Pojkarna spårlöst borta!

Kommunpolitiker bar "SD=rasister"-tröja på foto – retuscheras från gruppbild!

Jag tycker man ska få säga sin åsikt och stå för den, fast sen kan ju saker bedömas olämpligt beroende på i vilket sammanhang. Om jag skulle ha en tröja med texten "Samer = Varghatare" så vet jag inte om jag fått framträda för Miljöpartiet eller Djurens Parti på gruppfoto med den heller.

13 äckliga matkombinationer som svenskar faktiskt äter!


Våldtogs inför 30 badgäster!


Chocken från norska polisen!


Tappade sin Iphone i badkaret – dog av elchock!


Massavhysning av tiggare på Sergels torg!

Ja, det är faktiskt olustigt med tiggare, uteliggare och knarkare/fyllerister ute i samhället. Det skapar ett otryggt samhälle och skapar våld och rädsla. Läste om en tiggare som ville ha pengar och ryckte tag i en handväska som hängde på en barnvagn, vilket resulterade i att en 4 månaders bebis föll på asfalten och skadade sig och tiggaren bara fortsatte att dra i handväskan. mamman som höll på att lasta in varor i bilen blev chockad.

12-åring knivskar polis!

Detta hände för att ungdomarna var rädda, på sådana där hem kan de ofta bli utsatta för sexuella övergrepp och fara illa på annat sätt. Försvarar inte att man knivskär en polisman men tumultet uppstod för att ungdomarna var rädda och arga!