Yipp! Smirre här.

Hej! Jag heter Smirre, jag hårig räv med två hål i nosen!

GRATTIS MOR PÅ MORS DAG 2013! =^.^=


Rävar som åker ruschkana på regnbågen! =^__^=

Räv letar sork under snön i Yellowstone! ^__^

Musikvideo med hundfursuiters! ^__^


ArtWork!

 
Svartvarg ritar nya teckningar!

Favoriter på min FA!

  Remy Paws!

  Gul furrie med pistol!

  Die Potato! 


Igår så var mor, Silverräven och jag ute i skogen och plockade liljekonvalj. 2 buketter. Den ena fick mor för det är mors dag idag och den andra satte vi på mormors grav.

Här hemma grillade vi på kvällen och satt ute i trädgården, var en fin kväll!

Visade filmen från Tindras sommarfest i Klippan för Silverräven. Fredrik dök tyvärr inte upp i går, han skulle kommit också!

Silverräven och jag kollade på ett program på Animal Planet om lejon på savannen i Afrika!

La mig sen rätt tidigt i går för jag var trött.

Idag har jag rensat runt rosbuskarna, ogräset växer en del också så jag får ta dän lite ogräs varje dag så. Jag vill lägga täckbark - men mor tycker att täckbarken ska vara runt vinbärsbuskarna, täckbark är kanske dyrt och därför mor tycker så.

Sen varit på Second Life! =^__^=

Träffade flera andra furries på raveklubben, när det är förmidda i Sverige så är det natt i USA! ^__^På farmen har mina bönor, solrosor och vete blivit klart så jag skördade det, fått både bikupan och silon klara och min nya get har växt upp till fullvuxen. Mitt merlinofår producerar en hel del ull också!

Roligt att det går framåt med både min IRL-trädgård och min virtuella bondgård!

*Kram!* från Smirre