Yipp! Smirre är online.

Rävar!

Furries!


Dagen!

Varit hos Lena i Bjärnum och fått tassarna vid gjorda på förmiddan, åkte Taxi och lekte stridspilot! ^__^

Leken har en stor betydelse i min tillvaro, det är mitt sätt att hantera verkligheten och mina känslor osv, genom lek och då främst genom lek om rävar, vargar, sergaler och andra djur som krigar mot människor! En del säger att jag glorifierar krig - men det är djupare än så, det är att hantera de känslor och tankar som jag har när jag är i kontrasterna mellan furryvärlden och den verkliga världen. När jag får läsa om djurplågeri och ser hur djur blir behandlade av människor och det är verklighet - så låter jag djuren ge igen genom att i fantasin sätta automatvapen i tassarna på dem eller sätta dem som piloter i avancerade stridsflygplan och att de bombar människorna med napalm osv!

Annars idag så har jag och Silverräven och mor varit på Elgiganten och köpt en ny skrivare till mor, för den andra var rätt sliten. På Elgiganten hade de en enorm TV som var välvd, den visade bilder från New York. Bildupplevelsen var fantastisk. Dock kostade den fina TV,n 22990 kronor.

Ikväll lagat nyttig mat, enligt Karlshamnsmetoden. Stekt kotlett med råa grönsaker.

Gått med Ella och Klasse på Mölleröd och vi träffade en tjej som var ute och red där, hennes häst var riktigt stor! Tur att hästen inte var rädd för hundar! En del hästar kan ju vara rädda för allt möjligt, vet en häst som är rädd för paraplyer.


DRAKAR!

Kattungar! :-D

Fantastiskt! :-D

FIN SERGAL FRÅN FACEBOOK! ;-)

Sådana här motorcyklar skulle djurrättsaktivister ha och jaga djurplågare med! ;-)

Säga vad man vill om USA, men Amerikaner har vett att skydda djuren, barnen och hemmet och det är bra tycker jag!

Nyheter!

Tiken torterades nästan till döds!

Husse lämnade hund i stekheta bilen – åtalas!

Man försökte kidnappa 6-åring!

Socialdemokraternas ansvar att SD vuxit!