Rävar från FaceBook! =^_^=

Varit full aktivitet idag, Danne och jag har hjälpt mor att hänga upp tavlor och plocka ordning på saker, samt jag har tagit ett bad hos mor och tvättat två maskiner med kläder. B.la. flera av mina vargtröjor och furrytröjor. Gjort köttgryta på grishjärta som jag köpte på Kvantum för 21 kronor. Blev riktigt gott att ha till kvällsmat! =^__^=

Kollat på lite furrygrejer på nätet i kväll och fixat med min virtuella bondgård!

Apropå furry så har jag flera nya favoriter på min FA! 

- Bläddra framåt för att se fler! Rävar, Sergaler, Vargar, Tigrar, Drakar med mera! =^_^=

En ny furryartist som jag lagt till!

Hyllning till alla underbara Sergaler!

Sleepy Yorkshire Sergal!

Andy ritar!

Furries! =^_^=


Detta är en Ford Mondeo! ;-)


DJURRÄTT!


Det är helt fantastiskt! :-D

*Kram!*