Yipp! Smirre är online.

  Fixing Foxy Lady Scarface!

Snygg teckning på Frenzee,s fursona!

Snygga teckningar från Rektum! 1  2

RÄVAR! =^__^=

UNDERBARA FURRIES!

Dagen!

Zebra har assisterat idag, han hade Akilles med sig men hans fru var och hämtade honom i kväll. Gått en lång runda med Akilles på eftermiddan, vilat på förmiddan. Mor, Zebra och jag ätit upp det sista av tårtan.

Håller på att planera för Nordic FuzzCon, behöver ej ta med lakan för det finns hos min vän som jag ska bo hos i Stockholm. Ska dock hämta resväskan i huset, då den står i salongen där. Ska se till att fixa nya band till min rävsvans i morgon, den fina som Lexy har gjort till mig! ^__^

Har under seneftermiddan städat och plockat ordning på ritbordet, samt dammsugit och städat toan osv.

I kväll varit på Second Life! =^__^=

Träffade en varg på raveklubben.

Träffade Timmy också och satt och pratade med honom en stund. ^__^

Och träffade en annan rävinna.

En drakfurry stod uppe på andra våningen och spanade ut.

Träffade mina sergalkompisar! ^__^

De körde Dire Straits- låtar så vi dansade länge och hade kul. ^__^

LODJUR!

KÖP VIKINGASMYCKEN ONLINE - BEJAKA ASATRON!

VAPEN!

ARTIKEL OM AMERIKAS VAPENLAGAR!

Jag tror på det som står längst ner i artikeln, om att upptäcka psykopater i tid och ha beväpnade vakter på skolorna, för att förhindra skolskjutningar. Skolskjutningar har just varit vapenmotståndarnas argument och visst, det är hemskt och tragiskt när det händer.

De som skulle tjäna på ett vapenförbud är inbrottstjuvar, rånare, djurplågare, pedofiler och våldtäktsmän och det är verkligen inte bra! Rätten att äga och bära vapen är grundlagsskyddad i USA och ett förbud mot vapen skulle göra folk vansinniga!

Så dem som skriker om vapenförbud och är emot krig osv, de tycker nog annorlunda den dagen de och deras familj råkar illa ut pga kriminella personer, när deras fru och barn blir våldtagna eller de som är emot kriget mot terrorismen, de tycker nog annorlunda då IS eller Al Quaida kommer till byn eller staden där de bor och vill införa sitt Kalifat med Sharialagar!

NYHETER!

Kameror avslöjar var vargarna i länet finns!Hund var kopplad bakom körande bil!Flickan får 27 slag - kompisarna filmar!

HUMOR! :-D

*Kram!*