MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! -Rivaliteten mellan rävarna och vargarna är hård.


NU BLIR DET HÅRDROCK MED GAMLA KIZZ!


MR: Fox!

LÄNK!


Dagen!

Facebookat lite, kört lite Farmville och till middag så festade jag till med flintastek, Norrlandsguld och fruktcocktail.

Sorterat bilder och fixat lite, i kväll kollade Blåräv och jag på en film på TV som heter SNAKES ON A PLANE!

Den var både otäck och spännande, ett vittne till ett mord åkte med flygplanet för att vittna mot en gangster och denne gangster preparerade planet med en låda innehållande en dödlig cocktail av giftiga ormar som släpptes ut under flygningen, blommorna som också var i lastrummet var spreyade med ferrmoner som gjorde ormarna galna. Fullständig kalabalik utbröt och många blev ormbitna av giftormarna, piloten dog och många andra. En ung spelnörd som jag sa att han kunde flyga, han hade flugit samma plan som jag gjort i spel F-15, F-16 och A-10. Men han satte sig i cockpit och lyckades landa planet fast han bara flugit i datorn. Jag har ju iaf IRL flugit segelplan, Cessna och Piper. Men att landa en jumbojet på meriter att flugit jetfighters i spel, det är mycket tur och viss skicklighet och mod. Fan jag älskar killen alltså! Dock ingen känsla för radiodisciplin och vett när det gäller hur man beter sig med ett stort flygplan på en flygplats.

Kan väl säga att planet behövde service efter allt som hände både i luften och på flygplatsen. XD

Här visar jag fler bilder på min Vesternlampa!

Jag tror inte på demokrati och socialism längre. Inte när demokrati blivit synonymt med näthat, mobbning, djurplågeri, lögner och förtal.Lite bilder från Japan!


Militärt!

Apache över vatten.

Raptor bryter ljudvallen.

En Kalasjnikov.


Sterling Silver Fox Ear Studs!

ODINTRÖJA!

LÄNK!

NYHETER!

KD i Stockholm vill beslagta jihadisters pass och återkalla deras medborgarskap!


Hatpredikanter ska stoppas vid gränsen!


Attackerades med stenar och brandbomber!


Grym tjuvjakt misstänks!