Godkväll! - Smirre här.

Söta Fenekrävar! <3

Malmerfors är Uppdaterat! - Brushtailtävlingen börjar, inga vackra tankar som juryn har.

Nick Wilde Fotografikluster! <3

Furmeet!

Closing The Long-Distance!

Det är ju första advent på Söndag!

Har fixat och grejat en del idag. B.la. varit och köpt en ny ljusslinga som jag ska ha i julgranen samt Makrill 2 x3 förpackningar. Slingan är designad för utomhusbruk så den borde klart vara säker och godkänd för att ha för att piffa upp julgranen inne i lyan!

Bästa Visuella Upplevelse Önskas!

Jag har ju en 32 tums TV just nu som skärm till min nya fina Gamingdator men en TV är en TV och en datorskärm är en datorskärm. TV,n har jag lånat av en vän och hade den tidigare i sovrummet. Tänkte ha den i sovrummet igen tills att jag köper en större TV till vardagsrummet  så har jag den som är i vardagsrummet nu som TV i sovrummet och min vän får tillbaka sin TV.

För att få bästa spelupplevelse och även filmupplevelse så ska skärmen vara 27 tum och välvd, det är de största datorskärmar som finns till vettigt pris.

Kollade Elgiganten och de har en bra av modell från Samsung med både VGA  och HDMI ingång men enligt min ekonomiskt ansvariga mor så är den för dyr.

SE SKÄRMEN!

Idag har Mor och jag kollat runt om det finns någon under 2000 som är max vad den får kosta. Efter mycket om och men så hittade vi en för 1999 kronor, en Samsung som är välvd också och den är svart, passar ju bättre till en dator som är svart.

Den har jag då beställt så den kommer i paket som jag får hämta antingen på Kvantum eller på bensinmacken som det brukar vara när jag beställer hem varor.

SE SKÄRMEN SOM JAG BESTÄLLT!

Efter jul får jag köpa en stor TV till vardagsrummet och finns ju några att välja på, dock inte diskuterat vad den max får kosta men denna verkar vara en vettig TV till ett vettigt pris!

TV,n har inbyggd wifi för att b.la. via routern som ger wifi kunna se på exempelvis YouTube i TV,n. Vilket är en guldstjärna i kanten. YouTube är ju en fantastisk videomöjlighet när det gäller att se videos på Rävar, Sergaler och annat Furryrelaterat.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar.

Träffade en trevlig Border Collie!

Samt en av Rävarna som brukar vara på GYC!

Kom fler under kvällen sen.

Innan idag gått med Hårig Schäfer och det gjorde jag i går också, Grävling bjöd på praliner.

Zebra har dammsugit och jag har våttorkat.

Igår assisterade Blåräv och vi kollade på The Martian!

Zebra och jag diskuterar olika saker kring religion och politik med mera, idag diskuterade vi Shintoism. Zebra var ju med mig till Japan 2012 när jag besökte Inaritemplet utanför Kyoto och gick vandringen på Inariberget.

Jag anser ju att jag är Shintoist, Furry och Djurrättsaktivist först och främst. Sen är jag ju en massa andra saker också, exempelvis kallar jag mig "hobbymilitär" och med det menar jag att jag inte gjort värnplikt eller gått officersutbildning, pga att jag gick i särskola när det var dags för mig att mönstra. Begreppet hobbymilitär syftar främst på att  jag har ett stort militärt intresse och b.la. spelar krigsspel, leker krig då Furry också ingår i krigslekarna där jag som Räven Smirre Kirax (min Furrykaraktär/Fursona) är militär, sniper och stridspilot och krigar tillsammans med andra Rävar och även Vargar, Sergaler, Drakar, Tigrar, Hyenor, Tigrar, Lejon osv mot människorna och deras ondska. Även att jag tittar på militära dokumentärer på Discovery och läser en massa militära saker på nätet och är medlem i F-10,s Kamratförening och genom det känner att jag har en viss anknytning till Flygvapnet + att jag har möjlighet att i simulator flyga 35 Draken och 39 gripen!

Att vara Shintoist så enligt wikipedia så har Shintoismen ingen teologi eller trosbekännelse, utan fungerar helt enkelt som en andlig vördnad av de vilda djuren och av naturen. Vilket är urgammal Japansk sed. Hedniskt New Age flum kanske en del människor här i Sverige uppfattar det som - för mig iaf så är Shintoism vördnad och kärlek till djur och natur och något helt naturligt som känns bra att ägna sig åt och min resa till Japan 2012 var en andlig mognad.

NYHETER!

Löfven har pratat med Trump!

Präst häktad för våldtäkt mot barn!

Kronofogden beslagtog Eklunds pengar!

Kaj rånades på sin lyxbil: Fick en pistol mot huvudet!

Tioåring nedsparkad och skenavrättad!

Kvinna på hundpromenad pistolhotad av gäng!

25-åring får livstid för hustrumord!

Camilla och 12-åriga dottern vräks av Lidingö stad – Nyanlända behöver bostaden!

Utslagen med 3,3 promille i blodet när syriern våldtog henne!

Regeringen vill ta samlat grepp mot rasism!