Om

En Samuraj och Furry!

Smirre Kirax är mitt furrynamn, Mitt riktiga namn är Mikael! Jag är deltagare på Second Life som Smirre Kirax och allmänt aktiv i subkulturen Furry Fandom samt  engagerad i djurrättsaktivism och dylikt.

SmirrNet!

Smirres Hemsida!

Smirre Online!

Smirres Furrysida!

Furry Air Force!

SmirreCons!

FurAffinity!

Smirres Resor!

FaceBook!

 YouTube!

Fotoblogg!

Mjuka tassar, Vassa klor! Tass! Tass!

  Rävarnas Seger!


Tass! Tass! Tass!

Lasse is dead!

- Han blev bra som matta!

FOXES OF THE RAVE!

Rävarna stampar och dansar på Lassemattan 24/7 under glada gläfsanden!

Ett automatvapen talar ett tydligt språk! Död åt SIVO! Leve Furry Fandom! ><3

Jag ser mig som Shintoist och tror på rävguden Inari för att jag gillar rävar och identifierar mig själv som en räv! Jag tror på Vargguden Fenrir också samt att jag högaktar och prisar även ledarräven i De vilda djurens flykt - Räv från Gamla skogen!

Furrykulturen och Djurrätten är centrala begrepp för mig och det jag utgår ifrån i mitt ställningstagande.

Jag ser Shintoism som vördnad och kärlek till djuren och naturen, att vara furry och stå upp för djurens rätt osv är bra saker och god karma om man ser sig som Shintoist.

Jag älskar alla sorters djur men känner en stark samhörighet med främst Rävar, men även Vargar, Lodjur, Hundar och Katter med flera djur ser jag som heliga och vill värna om dem. Att skada eller döda ett hunddjur eller kattdjur anser jag är lika fel som att skada eller döda ett barn och jag tycker att den människa som skadar eller dödar exempelvis en räv, varg, lodjur, katt eller hund har försatt sin rätt att leva. Det är min personliga värdering om att skydda liv och stå upp för djurrätt.

Jag gillar även Sergaler, Drakar och Gripar, men vet att de är mytologiska djur.

Spirit Fox!

Shintoism!

Napalm över Sapmi! - Frihet åt Sverges Vargar! ><3

Jag är stridspilot i Foxylvanska Flygvapnet & Furry Air Force!

SUPPORT NRA!

Ett atomatvapen talar ett tydligt språk!


Ålder: 46

Indiannamn: Rävtass

Tecken: Vattuman

Kinesiskt årsdjur: Hare

Status: Bor i en större lya i Finja!

Finja Socken!

Militär: Jag är officer i Fox Power Rangers och min gradbeteckning är överste. Jag har behörighet att flyga stridsflygplan i Foxylvanska Flygvapnet och i Furry Air Force, jag får även flyga helikopter. Jag är utbildad marinkårssoldat, drönaropperatör och sniper i Fox Power Rangers internatoinella specialstyrka och i Furry Defence Force.

Husdjur: Akvariefiskar och 2 bondkatter som heter Gustav och Tussi.

Favoritdjur: Rävar, vargar, katter, schakaler, coyoter, hundar, tigrar, lodjur, tvättbjörnar, drakar, sergaler osv.

Religion: Shinto.

Idrott: Skytte och simning.

Fursona: Antropomorf rödräv vid namn Smirre Kirax. Stridspilot, sniper, agent och marinsoldat.

Politik: Liberal med fokus på Furry,Djurrätt, Vargar, IT och Vetenskap.

Medlem i: F-10,s Kamratförening, Jaktkritikerna & Rovdjursföreningen.

Jag är Skåning! Ättling till Friskyttar och Kosacker - så jag har krigarblod i mig. Har dock bot i Vingåker några år av mitt liv och har släkt och furryvänner i Stockholm.

FaceBook: Jag är med i flera olika grupper på FaceBook kring Furry, Rovdjur och Djurrätt samt Flyggrupper etc.

Stad: Hässleholm.

Besökta länder: Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Gran Canaria och Japan.

Favoritkanaler: Animal Planet & Discovery.

Favoritbilar: BMW, SAAB, Lamborghini & Koenigsegg.

Lyssnar på: Rock, elektronisk musik och rave.

Spel: PC, Playstation 2 och Gamecube - Spelar helst krigsspel eller djuräventyrsspel.

Sexigt: Jag känner mig attraherad av Rävar, Vargar och Sergaler och njuter av tanken på att gosa med Rävars, Vargars och Sergalers tassar. ><3

Funktionsnedsättning: Aspergers Syndrom och AD/HD.


Jag är stridspilot och flyger för Furry Air Force och Foxylvanska Flygvapnet!

Flygplan: F-15, F-16, F-22, F-35, A-10, 35 Draken och 39 Gripen.

Bombers: B-1 Lancer, B-2 Spirrit & B-3 Fox Daimon. - Pilot / Gunner på C-130 Spectre.

Helikoptrar: Black Hawk, Airwolf, AH-64 Apache, RAH-66 Comanche, KA52 och Scorpion.

Grad: Överste.

Övrig militär behörighet: Stridsvagnsförare, S.W.A.T-soldat, Sniper, Drönaroperatör. Samordnare och stridsledare för Fox Power Rangers. Taktisk OPS-soldat.


Furry Defence Force!

Civilkurage är att stå upp som soldat och försvara det man tycker är rättfärdigt, rätt och riktigt!

Att försvara det man tror på och dem man älskar!

FDF! -FA

KRIGSVIDEO!


Krig är en kul och stimulerande hobby!

Låt napalmen regna! Människor är bäst som tysta svarta brända lik! Leve de vilda Djuren!

Animal Liberation! - Furry Revolution!FURRYPUNK!

=^.^= PARTY! PARTY! =^.^=

FURRY REVOLUTION!


´

FurryNet!

 NFC!

 SVENSKA TASSAR!

FURRY FANDOM! 

FURAFFINITY!

DEVIANT!

WEASYL! 

 RÄVSERIER!

SVEAFUR!


Jag svär trohet till vargen, att i tanke, ord och handling värna vargar och andra vilda djur!

TERIANTROPI I VARDAGEN!

Rädda en Varg! - Skjut en Människa!

DAMMSDAL!

- På Dammsdal gick jag 1986-1991. Vi jobbade med varg som tema, lekte krig i skogen att vi var vargar som krigade mot samerna, för vargars och andra vilda djurs rätt. Vi identifierade oss med vargar och lärde oss viktiga saker som att vargar och andra vilda djur är våra bröder och systrar och att djur är minst lika värdefulla som människor!


SERGAL POWER!

Sergals Info!

Sergal - Wikfifur!

Sergal Racial Guide!

Sergal Nation Forum!

Karamelldansen! :-D

Snurr! Snurr! Snurr! :-D

Människokött är gott och människohudar är bra som mattor!

Leve Sergalerna! ><3


Sidor

Rävar, Sergaler, Furries, Filmer, Second Life, Akvariumarmaturen & Schäfer!

INFORMATIV SIDA OM SERGALER!

I tisdags så assisterade Blåräv, var och hjälpte mor en hel del så hela dagen gick åt hos mor. Vi sorterade upp en massa papper, tidningar, kläder med mera som låg i lådor och buntade ihop gamla tidningar gjorde jag. Vi hittade även ett tjockt brunt kuvert som det stod "Dammsdal" på, så det är nog en del material sen den tiden som jag fått med mig hem. Kanske CD,n "Napalm över Sapmi" finns i den, vi ska gå igenom det tillsammans sa Mor. Är kanske utlåtande av lärare med mera också och en hel del Vargar vs Samer-relaterat med mera skulle jag tro. Kanske även material från när jag brukade åka till Katrineholm och "Buppa." Ska bli spännande att gå igenom material som jag kanske inte sett sen 1990.

Blåräv och jag handlade till mor.

Var på skyttet på kvällen.

Serie 1: 49, 47, 48, 50 = 194 poäng.

Serie 2: 48, 48, 49, 48 = 193 poäng.

Igår onsdag så assisterade Fjällräv, var hos mor en hel del också, fortsatte att sortera saker och fick undan lådor, backar och kassar som stod framför garderoberna i datorrummet Mors. Väl så kunde vi se vad som fanns i garderoberna och det var massor av VHS-band och kartonger med peruker som Mor beställt men aldrig använt + pussel med mera. B.la. pusslet som jag fick i julklapp en gång, det med vargar och 1000 bitar. Tror dock inte jag är kapabel att reda av att lägga pusslet med så många bitar. Pussel är inte min starka sida, klarar typ pussel med 24 bitar som är för barn.

Armaturen till mitt akvarium havererade i går, tidigare så hade plasten i locket spruckit så armaturen hängde ner i vattnet men ändå lyste. Helena hjälpte mig att fästa upp den med silvertejp. Igår så la den av helt och tydligen så har det blivit kortslutning i den för plasten på elektronikboxen var bränd och hade smält.

Gick med Hårig Schäfer i går också och var sen ut till Narwille och umgicks med Sergalerna där.

Salater, Krysune och Antenna var uppe på ett av husen och spanade. Jag hoppade upp med.

Kek med flera var där. En Raptorödla också.

Samt en annan Räv kom på besök.

Hängde med Red och några andra.

Två vita Sergaler låg på kuddarna och slappade, var med dem en stund.

Var sen en bra film på TV!

Bullet to the head! - En thriller/gangsterfilm med Sylvester Stallone. (Rambo.) Så det var mycket pang pang och explosioner. Så som en bra film ska vara. Jesper ringde men ville ju se på filmen. Sa att Jesper och jag kan chatta i morgon. (Alltså idag.) Sa att filmen var bra och att jesper kunde titta också om han ville, tyvärr hade han inte några kanaler på sin TV sa han.

Hade svårt att sova, vaknade ett antal gånger under natten. Var antingen för varmt i rummet eller lakanet var knöligt och kudden låg fel. Liksom sådant är jättestörigt. Grr.

Nå väl så gick jag till Second Life en stund och var på klubben.

Var en del Furrisar där.

RonPaw och Y-fox b.la.

Gjorde en gul Hare sällskap.

Idag Torsdag har Tommy assisterat. Vi åkte till Hässlezoo och jag visade upp locket till akvariet och berättade vad som hänt, de sa att jag hade tur att  det inte blivit brand. En kilel som heter Dennis som jobbar där kommer i morgon och ska ta mått på akvarielocket och se om han kan beställa ett nytt och ny belysning. Ev med LED som inte blir varm eller har stark ström. Mor är orolig att det ska bli för dyrt. Men klart jag måste ha ett lock och belysning till mitt akvarium och som är säkert. Några olyckor med eld eller strömförande vatten får absolut inte hända.

Dennis kommer ringa i morgon så.

Var sen på soptippen och slängde en hel del av det skräp som Mor och jag sorterat ut under de sista dagarna.

På soptippen var det en hel del kul i lamplådan! Yay!

Någon hade slängt ett större antal "Grislampor."

Vid närmare titt så är de tillverkade av Philips som är ett Svenskt företag men i Korea.

Ett exakt lika dant lysrör som jag har till min bordslampa där jag ibland sitter och ritar och bygger.

En glödlampa med en halogenlampa inuti.

En stor matt glödlampa.

En liten orange lampa som jag tror kan ha varit till blinkers på en bil.

En typ "Grislampa" men vit.

Vi handlade också till mor, samt jag köpte nu STAR WARS ROUGE ONE!

Har fått fickpeng idag för mina promenader med Hårig Schäfer. Köpte även en flintastek som jag tänkt ha sen, den ligger i frysen.

Vi köpte även hem mat från MC Donalds, det är ibland som mor säger att vi kan köpa MC Donalds och då är det lite extra lyxigt. Yumm.

Vilat en stund på eftermiddan för jag var rätt trött för dålig sömn och mycket att fixa på förmiddan.

Sen fikat hos mor och Oskar var med och berättade om sin rundresa i Asien till Hongkong, Filipinerna, Vietnam och även Australien. Dock var han inte i Japan men en kompis till honom, hon hade varit i Japan 10 dagar rätt nyligen.

Gått med Hårig Schäfer och handlat lite frukt och grönt av Grävling.

NYHETER!

Åtal i jakthärvan väntas inom kort!

Miljöåklagare Åse Schoultz kommer att väcka åtal i den stora jakthärvan inom någon vecka. Polisiärt är utredningen klar, nu är det upp till försvararna att kommentera bevisningen.

De fem männen från Norrbotten som är misstänkta för flera fall av grova vapenbrott, häleri och medhjälp till grovt jaktbrott har suttit häktade i ärendet men samtliga är nu släppta. Samtliga förnekar det som åklagaren lägger dom till last.

Utredningen är försenad eftersom ny brottslighet har uppdagats och ytterligare förhör har gjort med männen.

Den nya brottsligheten handlar om en film där lodjur fångas och plågas.

Åklagarna hade planerat att väcka åtal i mars, men har begärt förlängning av utredningstiden med anledning av att männen misstänks för nya brott.

Miljöåklagare Åse Schoultz har tidigare berättat för tidningen Svensk jakt att det bland de nya fynden även har hittats en film på två lodjur som fångats i en fälla och hetsas av en person och hundar.

– Det är inga trevliga bilder. Det är inslag av djurplågeri, säger Åse Schoultz till Svensk jakt.

I nuläget misstänks att minst tre björnar, en järv och två lodjur kan ha dödats. Polisiärt är utredningen klar, nu har handlingarna skickats till försvararna för kommentarer.

KÄLLA!

Hon tror att hunden är full av insektsbett – inser snart att det är kulhål!

Vildsvin gick till attack – dödade tre IS-terrorister!

Catrine, 51, dog - ansågs fullt arbetsför av Försäkringskassan!

Regeringens besked: Vi säger inte hur vi röstade!

Tvångsvaccinering kan bli verklighet i Sverige – 4 maj 2017 tar Riksdagen beslut!

Teenage girl caught on camera punching, kicking and kneeing another girl in the face as group of teens watch on egging the attacker on!

Muslim makes baby kick the severed head of a Syrian soldier!

Horror as woman stamps on her baby after being accused of stealing a mobile!

”Flyktingar” åker hem på semester för skattepengar – Migrationsverket reagerar inte!

Bilvåldtäkten misslyckades – då stalkade han 14-årigen och kallade henne "hora!"

Hiv-man hade oskyddat sex med barn – döms till kort ungdomstjänst!

Ströp 70-åring tills hon svimmade: "Hon är rasist!"

Föregående inlägg:

Nästa inlägg: