Hejsan! - Smirre här.

Bloody Roar (ブラッディロア Buraddi Roa) is a series of fighting games created by Hudson Soft, and developed together with Eighting. The series has been published by multiple companies, including Virgin Interactive, Activision, and Konami. Konami currently holds the rights to the franchise after Hudson Soft was absorbed into the former company in 2012.[1]

The series began in 1997 under the name Beastorizer. The game's theme incorporated anthropomorphism, where the player has the ability to transform into a half-human, half-animal creature known as a Zoanthrope (the name came from the clinical term, 'zoanthropy', which is similar to that of lycanthropy). The game would appear under the name "Bloody Roar" when ported to the PlayStation in 1998, which would become the permanent title thereafter.

LÄS MER!

FLUFFOGRAM!


I söndags så assisterade Ronny på dagen och på kvällen och natten så assisterade Blåräv, Blåräv och jag kollade på James Bond - Casino Royale.

Den nye 007-agenten James Bond jagar en terrorist när han upptäcker att mycket större saker står på spel: i Västindien ser han spår som tyder på att Le Chiffre, som är bankir åt några av världens största terroristorganisationer, planerar att spränga jordens största passagerarplan. Han stoppar försöket, och får instruktioner av M om att Le Chiffres bakslag betyder att han måste få tag på de pengar han är skyldig olika skurkorganisationer – och att han tänker göra det genom ett poker-spel med enorma insatser. Bond skickas att stoppa honom, och får som assistent den vackra Vesper Lynd från brittiska finansministeriet.

Igår Måndag så assisterade Zebra, vi var och handlade. Handlade lite till Mor samt jag handlade en del. B.la. konserver, frukt och en rejäl Conjackskorv.

Det är kallt i lägenheterna så vaktmästaren och Zebra grejade med elementen och blivit lite varmare.

FaceBookade lite igår.

På kvällen var det Stockholmspoliserna på TV, kollade på det. Det var en del fall från i somras med sexualbrott, b.la. en gubbe som satt och onanerade och tittade på barn. Polisen grep honom. Kanske tur att jag inte blev polis för hade jag fått ta hand om en person som gör närmanden mot barn eller plågar djur så hade jag garanterat frejkat ur och gått långt utanför befogenheterna för vad man som polis får göra. Antagligen hade jag först misshandlat personen i fråga rejält med batongen och pepparsprej och sen avrättat honom med tjänstevapnet. Eftersom just pedofili och djurplågeri är så avskyvärda och hemska brott och att det är väldigt laddat. 

Idag har Blåräv assisterat, har vilat mest idag för jag har väldigt ont i höften och benet, frusit i natt. Solat lite i vardagsrummet på eftermiddagen.

Blåräv gör pangkakor till kvällsmat, ska bli gott. Köpte tung mjölk igår på Maxi.

*Kram!*