God Morgon! - Smirre är online.

Desert fox & Dessert fox!

Igår så regnade det större delen av dagen, så man kunde inte vara ute och göra något direkt. Blåräv assisterade! Mor, Blåräv och jag var och hälsade på Moster Svea som nu mera bor på Ehrenborg i Hässleholm. (Ålderdomshem.) Hon är 94 år!

Annars i går så spelade jag lite Delta Force 2 samt byggde ihop rymdfärjan som jag köpte på Wenzels när jag var i Stockholm 2015 för Nordic FuzzCon!

Stjärtfena och vingar på plats!

Motorhölje på plats!

Värmesköld på plats!

Raketdelen på plats!

Styrdyrsor på plats!

Raketsteget och bränsletank klart!

Rymdfärjan färdig med Foxylvanska emblem och färst på raketsteg och bränsletank! Klar att skjutas upp i rymden!

Rymdfärjjans syfte är b.la. militärt! Den ska placera ut "Satellit-Artilleriet" i rymden för att vara till hjälp för Vulpina soldater i strid i Humanien. 

Satellit-Artilleriet består av två typer av satelliter för militärt bruk!

THORHAMMER! - Är egentligen två satelliter som samarbetar. Den ena är radiodelen som tar emot signal från Vulpin trupp eller Vulpin Stab och den andra delen är en lavett för ett antal GPS-styrda wolframpålar som släpps ner och Jordens gravitation gör jobbet med att de faller i hög hastighet och GPS-systeet styr dem mot ett mänskligt mål! Kinetisk Energi = rörelse energi gör att de har en enorm slagkraft och lätt slår ut bunkrar och mänskliga STRIL-centraler som ligger djupt under jord, samt slår ut en stor del på marken. Liknande kraft som när en meteorit slår ner!

Läs mer!

KINETIC BOMBARDEMENT!

I den verkliga världen är detta är dock science fiction ännu men förekommer i datorsimuleringar och i filmens värld! - Foxylvanien har tekniken och ekonomin att förverkliga Satellit-Artilleriet!

Den andra typen av satellit-artilleri är THUNDERSTORM - som med kraftiga lasrar beskjuter mål på marken från rymden, dock tar de bara mål på ytan, medan ThorHammer tränger djupt ner och slår ut mål under jord!

Rävsoldater i fält har med en liten dator som gör att de kan kalla in satellit-artilleriet och även kan styra drönare mot mål osv. Stridsdatorn har länge kunnat styra drönare och kalla in flygunderstöd. Men kommer nu från och med 2016 ha en rejäl uppgradering och kunna kalla in eldunderstöd från rymden!

Foxylvank Militärteknik när den är som bäst! =^__^=