Yipp! Smirre hårig räv med två hål i nosen är online!

RÄVAR!

FURRY!

NYA FAVORITER PÅ FA!  1  2  3  4  5  6  7  8

UPPDATERAD JOURNALISTIK!

Fortsatta diskutioner om FANZINET!

ACCONS KONST!

ANIMERAD ANDY-ICON!

LÄNK TILL SVF!

DAGEN!

Är taggad för NFC nu, svansen fixade jag band till här om dan.
Idag har jag bytt vatten i akvariet, planterat om växterna med Silverrävens hjälp och det blev riktigt snyggt. Samt gjort rent filtret i pumpen! :)
Dock har jag inte mina Guppys kvar, då Scalarerna har ätit upp dem, de är rovfiskar förklarade Silverräven och tillhör gruppen ciklider, så ska jag skaffa fler fiskar sen så ska jag inrikta mig på att köpa ciklider. Ok. Man lär av misstagen. :)
Handlat och hämtat hundarna på hundpensionatet och rastat dem på Mölleröd.
Spelat CoD i eftermidda och spelade uppdraget "Black Tuesday!"
Ett actionfyllt och tufft uppdrag. Ryssarna attackerar New York och har satt upp en störsändare på ett tak som stör Amerikanska stridsflygplan, jag och min grupp ska hitta och slå ut sändaren, sen bli hämtade i en Black Hawk och blir jagad av Hind-helikoptrar. B)
Här är en video som visar hela Black Tuesday! :)

Sen varit på skyttet i kväll, gick riktigt bra. Hade gevär nummer 13 som jag skjuter bäst med, sköt 7 provskott först för att ställa in siktet. Hade flera 10or och några 8or och 7or. Ett skott ifrån att få ta guldmärket med två stjärnor. Så nära alltså. Hoppas det går ännu bättre nästa gång! ;)

Dock inte blivit någon Second Life i kväll.
Satt kameran på laddning och i morgon ska jag packa för min resa till Stockholm på Torsdag! :)

DRAKE!

KRIMINELLA JÄGARE SKYDDAS AV POLITISK MEDVETEN TYSTNAD!

Nyheter!

Muslimska domstolar på frammarsch i väst!

Jaha, då behöver vi ju inte följa Svea rikes lag. Jag kan ju åberopa Texas vapenlagstiftning och gå beväpnad i samhället. -  Med motiveringen att jag är Furrie och Furrykulturen har sitt ursprung i USA och även i Japan, så då kan jag som svensk och boende i Sverige välja att följa Amerikanska och Japanska lagar istället för Sveriges lag. Så om jag känner mig hotad eller trängd av någon person så har jag laglig rätt att antingen skjuta personen eller hugga huvudet av honom med ett Samurajsvärd! Räven är min fursona, ett rovdjur och människan är en fiende i rävars och andra rovdjurs ögon. Följer jag rovdjurens lagar så är det helt ok att jaga människor och äta människokött och använda människohud till kläder osv!

Polisen knackade på dörren – trodde att Sarahs ballonger vad IS-propaganda!


81-åring blev sparkad av undersköterska!


*Kram!*