(y)  5 TIPS OM DU SKULLE BLI UTSATT FÖR NÄTHAT!

Igår assisterade Ronny, var tidigt på förmiddan till Bjärnum och Ronny skulle lämna en grej i Bjärnum.

Gick med Hårig Schäfer och var lite social med Grävling.

Ronny och jag kollade på en film på eftermiddan, en film som heter BEHIND ENEMYS LINES!

Var sen på Second Life och umgicks med andra furrisar!

Träffade b.la. en Syx!

Samt en stor Varg och

flera andra furrisar!

Dansade med en Drake!

Alltid kul att vara på Second Life!

Idag gått med Hårig Schäfer, Zebra har assisterat och vi har pratat en del om social utveckling.

2007 så gjorde jag ett besök i Kolmårdens varghägn och fick träffa Tromb och de andra vargarna. Hade också filmat och fotograferat vargarna och visade det hösten 2007 på ett möte med Rovdjursföreningen.

Efter att visat filmen och bilderna så pratade vi en del om vargar och om att värna vargarna, jag var 32 år 2007. De andra ser en vuxen man som resonerar ur ett barnperspektiv om att skydda vargarna med bakgrund i det vi fick lära oss på Dammsdal.

Jag pratar om att ge Vargarna krigsmateriel i form av snipergevär, Apache helikoptrar och JAS-39 Gripen så att de kan skydda sig mot jägarna och samerna. Jag pratar om Centerpartiet och Maud Olofsson och kallar dem terrorister och jämför Maud Olofsson med Usama bin Laden! Pratar om att sätta in stridsflygplan och napalmbomba samebyar för att ge vargarna utrymme och revir i Norrland.

Det är det som är min svårighet och som skapar problem - att jag tänker, känner och fungerar som ett barn i många avseenden och andra runt mig ser en vuxen man som resonerar som en 12-åring och som tror att världen är som ett datorspel.

Det som inte heller var bra på det mötet är att den assistent jag hade med mig då, bara sitter och flinar och tycker det är kul att jag gör bort mig inför Rovdjursföreningen. Istället för att hjälpa mig med den sociala biten.

De assistenter jag har idag genom Tindra och de lojala vänner jag har bland furrisarna har hjälpt mig väldigt mycket med att utvecklas socialt och få någorlunda social kompetens.

Det är jag väldigt glad för och märkte nu på NFC 2016 att flera furrisar som innan har undvikit mig - pratade med mig och hade sagt sen att jag har blivit mycket mera social. Det värmer i hjärtat! <3

*Kram!*