Yipp! Smirre är online.

En bloggare som skriver en del om Japansk populärkultur och om spel, han har skrivit en artikel om flersvansade rävar i Japansk mytologi - s.k. Kitsunes. Jag är Shintoist och tror på att Kitsunes existerar och att Inari är rävarnas gud. Dessutom tror jag på så väl Karma som Reinkarnation samt på intelligent liv på andra planeter och möjligheten att det finns civilisationer av djur som utvecklat samhällen, teknik och rymdskepp. Iaf är artikeln om Kitsunes här!

Dagen!

Zebra har assisterat idag och jag har städat lyan och tagit hand om kläder, vikt ihop och lagt in i garderoben. Hjälpt mor också med att plocka grejer och ta in parasollen nu. Sommaren börjar ju gå över i höst.

Har också fått ordning på Fighterpilot, så jag har kört det under eftermiddagen.

Det är ett gammalt spel så jag hittar ingen direkt information om det på Internet, men här är en video om ett annat flygspel som påminner mycket om Fighterpilot.

Jag gillar ju krigsspel och krigslekar, är uppväxt med StarWars och Alverfolket. En del människor säger till mig att jag är en 12 åring i en vuxen mans kropp eller en sk "childman." Många gånger är det nog så och folk som ser en 40 årig man har kanske svårt att förstå att jag ofta tänker, känner och resonerar som ett barn eller en tonåring och att det som jag gillar och förstår mig på är typiska saker som tilltalar barn och tonåringar. Furry Fandom, krigsspel och krigslekar, Lego, modellplan, Pokémon, mjukisrävar, Alver, UFO,s och Aliens, StarWars, Sines Fiction-filmer osv. Att jag intresserar mig för rena fantasidjur som Sergaler och Drakar. Leker stridspilot när jag åker bil. 

2012-2013 gick jag på T4 Vux och skulle läsa upp Engelskan. Jag ville ju gärna skapa en kompisrelation med andra på skolan, på skolan gick mest invandrare från Mellanöstern eller Thailand. Jag ville bjuda hem en eller två av arabtjejerna och hade tänkt mig att vi skulle fika och att vi skulle kolla på Lejonkungen, samt jag ville visa mina modellflygplan, min dator och mina mjukisrävar. Men min assistent förklarade för mig att det skulle bli en kulturkrock och helt fel.

Många gånger kände jag mig väldigt ensam i skolan för där var ingen på skolan som jag kunde dela mina intressen med. Skolan var ju som sagt en vuxenskola och vuxna personer är typ intresserade av sport, politik, kläder osv och sådant som känns för mig väldigt grått och trist, samt abstrakt och svårt att ta till mig. Typ som att titta på när färg torkar.

MILITÄRT!

Second Life verkar ligga nere i kväll. Har suttit och tittat på militära YT-videos.

Uppdrag - rädda pilot.

Strid i skrotupplag och byggnad.

DEMONSTRERA FÖR PÄLSDJUREN!

Ni har väl inte missat att vi arrangerar en stor demonstration mot pälsindustrin den fjärde oktober i Göteborg?
Samåkning kommer ordnas från flera städer.

NYHETER!

Många människor flyr från Syrien, Irak och Norra Afrika p.g.a. IS och annat som händer där, men sen en del av flyktingarna som kommer hit till Sverige är bara missnöjda med all hjälp, de begår allvarliga brott och tycker att Svenskar är rasister som ställer dem till svars när de gör fel. Alltså, man blir riktigt orolig hur detta ska sluta.

Storslagsmål på Bert Karlssons flyktingslott – nyanlända krävde egna hus!

Tre flyktingbarn anhållna för våldtäkt mot barn!

Flyktingbarn anhållna för gruppvåldtäkt på Södermalm!

Hämndaktioner – Asylsökande är missnöjda!

Kommunanställda utsatta för attacker!

Italy: Immigrants Smash Statue of Virgin Mary and Urinate on It!

Det är ju de invandrare som gör sådant här som gör att rasismen frodas och det är en otäck utveckling som kan eskalera i totalt raskrig.