Yipp! Smirre här.

DAGEN!

Silverräven, jag och mor har varit ute i huset i Norra Sandby och plockat och sorterat saker i garaget, ska ha dit en kontainer sen och slänga sådant som är skräp. Dock får man inte slänga däck, konservburkar med gammal mat och elektronik i kontainern. Utan bara brännbart - typ papper och plast. Så det blir en del som vi får köra till tippen.

Körsbärsträden här på innergården börjar blomma, i Japan är de i full blomning. Fick denna bilden av mina Japanska vänner på FB!

Ska väl försöka ta mig till Japan igen om några år och även besöka Shanghai när ekonomin tillåter!

FINNAIR FLYGRESOR TILL FJÄRRAN ÖSTERN!

Gjort kyckling i ugnen med potatis till kvällsmat. Såg ett intressant program på Discovery i kväll om hur man har byggt Englands nya hangarfartyg Queen Elisabeth.


DJURRÄTT!

Igår på Försöksdjurens dag höll Djurrättsalliansen en manifestation vid Kungsportsplatsen i Göteborg för att uppmärksamma allmänheten på vad som görs mot djur i forskningens namn.

Många stannade upp och visade sitt stöd och ville veta vad de kan göra för att få stopp på djurförsöken. Försök där djur utsätts för operationer, sjukdomar, förgiftas och skadas på olika sätt i forskningssyfte. Försök där människor medvetet utsätter andra djur för lidande.

Enligt stiftelsen Forska Utan Djurförsök visar sig 9 av 10 blivande läkemedel sakna effekt eller ha allvarliga säkerhetsbrister som inte upptäcks i djurtesterna. Att fortsätta använda djurförsök är förlegat och det är oacceptabelt att människor fortfarande, år 2015, utnyttjar andra djur i försök.

Vi kräver ett förbud mot djurförsök och förbud ger resultat. När djurtester på kosmetika förbjöds inom EU mångdubblade industrin sina satsningar. Och efter bara några år presenterades stora framsteg inom området där man sagt att det skulle vara omöjligt att ersätta djurförsöken - det är bara omöjligt så länga industrin inte tvingas försöka.

Idag, lördagen 25 april, kl 13-15 anordnar Djurrättsalliansen en mindre manifestation vid Medborgarplatsen i Stockholm. Iklädda apdräkter, banderoller och skyltar kommer flygblad delas ut om aporna som används i plågsamma djurförsök på Karolinska Institutet. Kom gärna förbi och hjälp oss att dela ut flygblad!

DIKT!

Stum stum av förtvivland vad
djur blir utsatta för plågade
till döds ihopträngda pinade
svältande och bestialiskt
slaktade i ett oändligt lidande
ögon som tittar rätt ut i tomma intet
förtvivlade plågade förvirrade av
varför gör dom oss detta
ögon som har gett upp och
väntar på att döden ska befria dom
från detta obegripliga .
VARFÖR GÖR MÄNNISKAN SÅ
OTROLIGT ILLA VARFÖR ÄR DOM
SÅ OTROLIGT GRYMMA TOTALT
UTAN MEDKÄNSLA VARFÖR!?
OCH VEM GER DOM RÄTTEN
ATT BEHANDLA OSKYLDIGA
VARELSER SÅ DJÄVULSKT?!

F-22 Raptors och A-10 i bakgrunden!

NYHETER!

Fattigpensionärer – en fläck på Sveriges banér!

Här är paret du ska akta dig för!

Polisen: ”Ring oss direkt om ni ser dem”

Paret på polisens bilder misstänks för flera stölder mot äldre och har bland annat slagit till i Bollebygd, Brastad och Laxå.

Nu vill polisen att man håller utkik vid köpcentrum i hela Sverige.

– Vi befarar att de reser runt och stjäl av äldre så det är viktigt att de stoppas, säger polisen Johan Lilja.

Polisen letar just nu efter ett par som misstänks resa runt i Sverige och stjäla från äldre i affärer. Man spanar först på kreditkortskoden i kassan sedan stjäl man plånboken från den äldre för att gå direkt till en bankomat och ta ut pengar.

– Jag upplever att den här typen av brott ökar och det är så lågt att ge sig på de som inte är så snabba eller kan försvara sig, säger Johan Lilja på polisen i Örebro.

Har fångats på film

Sedan slutet av mars har paret fångats på övervakningsbilder i tre butiker och signalementet på kvinnan återfinns även i fler anmälningar runt om i Sverige – bland annat en i Kumla.

– Ja, det ligger nära till hands att tro att det rör sig om samma personer, säger Johan Lilja.

Paret är skäligen misstänkta för grov stöld och polisen hoppas att allmänheten med hjälp av bilderna ska kunna ringa in om man ser dem.

– Vi vill varna folk och berätta att man ska hålla utkik efter det här paret, om man vet vilka de är eller ser dem ska man ringa oss direkt.

KÄLLA!

- Men för att vara politiskt korrekt i detta misskötta land, så ska det väl vara fritt fram att råna äldre människor, misshandla barn, djur och kvinnor och gärna våldta dem och sedan slå ihjäl dem och stjäla deras tillhörigheter.

För några straff för bovar eller möjlighet att försvara sig för brottsoffer ska man ju inte ha i Sverige.

Som sagt det finns en skillnad mellan Sverige och USA!

Krig är bra! - Stöd USA!

- Om nu någon tycker denna musikvideon eller mitt vurmande för USA och GunRights är provocerande, så är det precis lika provocerande att sätta människan högre än andra djur, försvara jakt, pälsfarmer och djurförsök etc.

Men som sagt, vi har åsiktsfrihet i Sverige eller hur? B)

*Kram!*