Pip i Nosen! - Smirre är online.

A FREE Fursuit That You HATE?!


NYA SKAPELSER FRÅN RATTWOLF!

  10 fakta du antagligen inte visste om Aspergers syndrom!

NYA FA FAVORITER!  1  2  3  4  5

Helena har assisterat idag, hållit på att fixa i lyan min och vi har gått med Hårig Schäfer. Träffade Mansi i morse och kelade med honom också, han fäller en del precis som min katt Gustav. När jag var på Kolmården 2007 så träffade jag ju Vargarna där och b.la. Tromb som jag kelade med och han fällde också hår. Ja en Varg kan håra en del också. Lol.

Har laddat ner Falcon 4.0, en hyfsat bra och realistisk flygsimulator för F-16 Fighting Falcon. Har flugit en liten tur med min nya F-16 men ännu inte varit i strid. Att lära mig hur radar och målsökning med mera fungerar får jag läsa på om och prova mig fram. Att lyfta och flyga ett varv och landa var inga problem. Att vara stridspilot är så mycket mer.

Läs om FALCON 4.0 HÄR!

Kan man hantera en F-16 Fighting Falcon så är man kung bland molnen! En flygande Samuraj! Yay! =^__^=

VIDEO F-16!

Har hjälpt mor att sortera kläder, packa om i garderober samt att en del kläder ska skickas till behövande.

Sen varit ut till Narwille och umgåtts med Sergalerna.

Träffade en lila Sergal med keps som jag inte sett förut.

Samt en av Sergalväktarna.

Salaster var där men inte Krysune. Hängde med Salaster en stund.

Fick låna datorn och kollade upp lite saker om turerna kring Ulf Erlandsson.

Tycker det är synd att vänsterkrafter vill sabba för Ulf, jag vill inte stödja vänstern längre. Ulf är en fin kille som tog mig i försvar mot mobbare i skolan och även mot de furryfientliga lärarna och Rävhataren som fick sparken som min assistent för att han stal saker och för hans extremt rävfientliga åsikter och även hur han agerade med riktiga Rävar och en Varg och det är så fruktansvärt vidrigt gjort. Rävhataren kom ut till Ulfs lantställe och skulle ställa till med skit, Rävhataren gapade och skrek om att jag inte ska få intressera mig för Rävar och inte få anse mig vara en Räv, att mina gosedjur skulle brännas upp och annat hemskt gormade han om. Rävhataren ville ta mig ifrån Ulfs lantställe även fast han fått sparken och var förbjuden att kontakta mig eller någon som hade med mig att göra, men Ulf kan säga ifrån när det behövs och det fick Rävhataren att ge sig och lämna mig och Ulf ifred, när Rävhataren fick stirra in i en pistolmynning och blev tillsagd "Du rör inte grabben för då jävlar!" Så backade han och satte sig i bilen och drog ifrån gården. Jag och mina vänner behöver inte vara rädda för Rävhataren längre då han dog i september 2013.

Iaf kollade av Norra Skåne och hittade en del!

Artiklar finns här för den som orkar läsa om eländet!

Erlandsson (SD) avgår!

Två folkbokförda på gjuteriet!

Pär Palmgren (M) inte överraskad!

Numera kallar jag SVT för Fejknews! - Ulfs egen insändare i Kristianstadsbladet!

Mor och jag gjorde middag, stekt sill med riktig potatismos och rivna morötter.

Sen i kväll varit på The Ark. Träffade Rico och ett Rådjur.

Träffade också ett par Drakar och en Gråräv.

Samt en Hund och en Katt-tjej.

Träffade också en Rävinna.

Var sen ut till Slottet, träffade en ståtlig Sergal i baren där.

Sen under kvällen varit på Klubben och träffade en Gräräv i hatt och en Hare.

Samt ytterligare en Sergal

och ännu en Sergal.

Träffade även en blå Drake.

Träffade en fin svart Varg och hängde med honom en stund.

Samt ytterligare en Varg.

Träffade också en Hare till och KimmoFox

och hängde med KimmoFox en stund.


De körde bra musik på Klubben också, b.la. så fick jag önska en låt och den jag önskade var "Shiroyama" med Sabaton!

Vill köpa skivan någon gång när jag har råd.

En annan furrie önskade en låt som Pepper Coyote har gjort och som finns i Bad Dragons utbud, Lol, ni som är Furries vet vad "Bad Dragon" är och man kan väl säga att de är Yiffy-liberala typ. Känsliga varnas för låten men här är den!

- Lyssna på egen risk! 

Var senare till GYC där jag träffade en liten Japansk Räv.

Samt hängde också med en annan Räv.

Träffade också en bevingad Blåräv.

Samt en Blåräv till.

Igår assisterade Fjällräv, vilade en del igår för jag var väldigt trött.

Gick med Hårig Schäfer och sen åkte jag och Fjällräv in till Kristianstad och köpte en grej till assistentrummet.

Skulle kolla på Mumien på TV 6 på kvällen men var extremt trött i går, så jag somnade redan 20:30.

NYHETER!

Tvångsvaccinering kan bli verklighet i Sverige – 4 maj 2017 tar Riksdagen beslut!

Almir, 5, slängdes ut – från förskolan!

Bedrägerier med bank-id ökar – så här skyddar du dig!

Gick på lyxkrog – lät medlemmarna betala notan!

Gabriel hittade huvud i sin kycklingpåse!

Böneutrop får Botkyrkas bopriser att skjuta i höjden!

Klart med moskébygget på Fyllinge!

Fynd på gammalt slagfält hotar moské!

Bussman sexattackerar flickor – då maskerar Expressen hans ansikte!

Mannen misstänks för att vid minst sex olika tillfällen ha sexuellt ofredat flickor och unga kvinnor på bussar i Stockholm. Polisen vädjar om hjälp med att identifiera tafsaren – men både Expressen och Aftonbladet väljer att maskera hans ansikte när de publicerar övervakningsbilderna.

Expressen var i förra veckan först med att rapportera om serietafsaren, som angripit en rad unga kvinnor i åldrarna 15 till 22 på busslinjer längs linjer i Södra Stockholm.

Mannens tillvägagångssätt har varit likartat vid de minst sex olika tillfällena. Han har satt sig bredvid sitt offer och sedan på "ett subtilt sätt" fört handen mot deras underliv.

En av de drabbade, 17-åriga Elisabeth, berättar för Expressen att hon fick en chock när hon insåg att mannen tafsade på henne. Hon säger att hon inte vågar åka hem ensam längre när det blivit mörkt och hoppas att polisen ska kunna identifiera mannen.

– Det skulle kännas som en lättnad att man slipper vara rädd att samma man kanske kan göra det igen om jag går på samma buss, säger Elisabeth till Expressen.

Men trots vädjanden från offren och polisen väljer inte bara Expressen, utan även Aftonbladet, att maska ansiktet på mannen så att det blir omöjligt för läsarna att se hur han ser ut.

Nu har polisen slutligen beslutat att själva gå ut med opixlade bilder på den misstänkte mannen för att få hjälp från allmänheten. 

– Vi vill få honom identifierad, säger förundersökningsledare Cecilia Närfors.

Närfors uppger att det är polisen som tidigare lämnat ut bilderna till Expressen och Aftonbladet.

–  De har valt att inte visa hans ansikte, säger hon.

Danmark drar in bidragen till muslimer som hellre vill gå runt i slöja än jobba!

Ska bärandet av slöja kunna vara ett sätt för muslimska kvinnor att slippa arbeta och istället bli försörjda med bidrag? Nej, säger regeringen i Danmark som nu går ut med nya förhållnings­order till landets kommuner, skriver Den korte avis.

De flesta arbetsgivare i västvärlden har krav på att deras anställda inte bara bär hela och rena kläder, utan att de dessutom följer vissa klädkoder. Ibland finns det till och med säkerhets­föreskrifter eller andra omständigheter som gör att vissa typer av plagg är direkt olämpliga eller farliga på en arbetsplats.

Det är något som regeringen i Danmark menar att tusentals muslimska kvinnor utnyttjar genom att bära slöja och på så sätt göra sig ointressanta för potentiella arbetsgivare. Därmed slipper de arbeta och kan istället låta sig bli försörjda av skattebetalarna via bidrags­systemen. Den gräddfilen för muslimerna ska bort, meddelar närings­minister Troels Lund Poulsen (V) i en skrivelse.

Statsrådet påpekar att en arbetsgivare har rätt att neka anställning för dem som bär religiösa klädesplagg och följer upp med att det inte ger rätt till bidrag.

"En arbetsförmedling kan efter en konkret utvärdering komma fram till att en arbetslös inte har rimlig grund för att tacka nej till ett jobb, om förmedlingen hänvisat någon som får etableringsbidrag, socialbidrag eller A-kassa ett konkret jobb som personen tackat nej till för att denne inte kan bära till exempel niqab eller burka på jobbet", skriver Lund Poulsen.

"I de fallen ska personen drabbas av en sanktion. Sanktionen ska innebära sänkt eller indraget bidrag under en period. Religiösa, kulturella eller moraliska hänsyn är som utgångspunkt inte skälig grund för att bli undantagen från kravet om att stå till arbets­marknadens förfogande".

Två av Danmarks tio största kommuner uppges redan ha strypt bidragen till muslimska kvinnor som tackar nej till jobb på grund av att de bär slöja. Regeringen vill nu att detta blir praxis i hela landet och ska i dagarna skicka brev till samtliga kommuner med direktiv om strypta bidrag.

Regeringen i Danmark stöder sig på en EU-dom från tidigare i månaden som slår fast att arbetsgivare har rätt att förbjuda sina anställda att bära slöja. Därmed kan Europas regeringar även stoppa bidragen till arbetslösa muslimska kvinnor som inte anses stå till arbets­marknadens förfogande på grund av att de bär det muslimska klädesplagget.

Dansk Folkeparti, som är stödparti åt regeringen, välkomnar de nya direktiven.

– Burkan och den muslimska huvudduken är uttryck för en ideologi som delar upp människor i rena och orena. Det tar vi kraftfullt avstånd från i Dansk Folkeparti. Det bör företagen också göra, säger partiets invandrings­politiske talesman Martin Henriksen och tillägger:

– Det är viktigt att vi i det danska samhället har rätt att säga nej till islamistiska tendenser.