Tass! Tass!

Smirre här!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Rävtjejen har mardrömmar om att varginnorna tänker äta upp dem och slår ut sin frukost.

Frenzee har ritat en söt varelse! 


RÄVAR & FURRIES!


FURRYVIDEO!


Dagen!

Idag har Silverräven assisterat, han har varit sjuk i tre veckor, så det är kul att han är tillbaka. :)
Vi har fixat mat med mera idag, hämtat hans hundar på hundpensionatet och gått med dem i kylan. Vi har även kollat på Expendebels 3 som jag köpte på DVD för några dagar sedan, den var riktigt bra! B)

Varit på Second Life i kväll, där jag träffade en trevlig draktjej att dansa med! :)

Alltid kul att vara på Second Life!


DAGENS DRAKE!


DJURRÄTT!

Today, many illegal and immoral Boxing Day hunts will take place. Today, foxes will be chased to their deaths. Hunting is illegal but many hunters believe they are above the law. Foxes still need our help. Always report a hunt if you see one (and film what you see if you can) and write to your MP asking them to uphold and strengthen the Hunting Act.

STORA PROTESTER MOT DJURFÖRSÖK I TYSKLAND

I september i år släpptes filmer från ett laboratorium i den tyska staden Tübingen. Filmerna, som spelats in av djurrättsaktivist som tagit anställning på laboratoriet, visade hur apor utsattes för plågsamma djurförsök.

"Vår undersökning har avslöjat verkligheten för aporna på ett av EU:s främsta laboratorier. Deras liv består av ett oändligt lidande där de manipuleras i grymma djurförsök. Vi tror att bilderna kommer att skicka chockvågor runt om i Europa" sa en representant från organisationen BUAV i samband med att filmerna släpptes.

Läs mer om avslöjandet!

Ända sedan filmerna visades i tysk tv har människor protesterat mot försöken. Bilden kommer från en demonstration den 20 december då fler än 900 personer samlade utanför laboratoriet och krävde att djurförsöken skulle upphöra!

I Sverige är det sedan 2003 förbjudet att utföra djurförsök på människoapor i Sverige men fortfarande genomförs försök på andra apor vid Astrid Fagreus Laboratorium i Solna. Djurens Rätt arbetar för att uppmärksamma och stoppa djurförsöken.


Nyheter!

Flera svimmade i mellandagsrean!

Gudrun Schyman talar om att man i Spanien inskränker yttrandefriheten!

- Jag vill säga att vi har inte yttrandefrihet i Sverige heller, ex så får man inte offentligt kritisera kommunalare eller lärare, det vet jag av egen erfarenhet.

SVT använde N-ordet i översättning, flera tittare är arga över det!

FaceBookgrupp hyllar attacken mot moskén i E-tuna!

Ytterligare en moské attackerad!

Passagerare rånade taxi på kassan och navigatorn!

Det blev ett "God Jul" för mycket, fick passagerare att balla ur!


ROLIGA BILDER! :-D

*Kram!*