Smirre - hårig räv med två hål i nosen är online!

Plantigrade/Digitigrade!

Rinn - RF 2015 Fursuit Dance!

Shiroyama!

Curse of the Werewolf!

Powerwolf - Night Of The Werewolves!

ROVDJUR!

Jägarna verkar tro att de kan förvalta naturen!

Rovdjuren är bättre förvaltare av klövviltet. Som jag ser det, de som är riktigt duktiga jägare är de som kan jaga utan hjälpmedel som att släppa sina gpsförsedda hundar lösa för jakt.

Jag anser att löshundsjakten måste förbjudas då denna jaktform stressar viltet samt är till för stor nackdel för vargen då dessa enbart försvarar sina revir vid hundattackerna. Samt att skaderisken på hundarna är stor med påkörningar på vägar. P28 bör ändras till den text som var innan den förra dramatiska ändringen.

Människan har aldrig kunnat förvalta någonting i naturen, men jägarna verkar tro att de har den förmågan. Så egentligen faller hela deras försvar för deras nöje och hobby att jaga. Sveriges natur har aldrig varit i sämre skick än nu. Den biologiska mångfalden har stadigt försämrats tack vare den förvaltning som jägarna bistår med.

En jägare skjuter oftast de största och ståtligaste individerna, så kallad trofétakt. Just dessa individernas gener är det som naturen och just för den arten som skall föras vidare till nästa generation. Men det jägarna oftast gör är precis tvärtom. Rovdjuren gör detta arbete betydligt bättre och tar oftast bort sjuka och svaga.

Eftersom jägarna egoistiskt vägrar att dela med sig av bytesdjuren till rovdjuren utan hellre vill hålla en jakt på rovdjuren till en nivå på utrotningens rand. Jag anser att de som verkligen gör ett bra jobb som förvaltare av klövstammen är rovdjuren och bör verkligen lyftas fram som ett föredöme medan jägarkåren bör minskas på drastiskt genom att minska ner på vapenlicenserna genom diverse hårdare krav på jägarna. Till exempel synkontroll, läkarkontroll, både kroppslig och psykisk, och hårdare kunskapsprov. Rovdjuren kan även minska ner klövviltet till populations storlekar som floran kan hantera vilket medför att den biologiska mångfalden ökar markant.

Men många jägare är tyvärr förblindade och har inte den kunskap så de kan se igenom av de indoktriner och propaganda som Jägare förbunden ger ut. Den jägarexamen de har kan de få på ett veckoslut. De skall även klara ett skjutprov på en papptavla. Skrämmande kort kurslängd och krav för att sedan få licenser för vapen som i allra högsta grad är farliga i fel händer. Varje år är det några jägare som skjuter på och ihjäl kamrater i skogen. Även många hundar blir skjutna. Jag har tom läst i tidningar att även kor och hästar blir skjutna.

Talet om klimatsmart kött som jägarna ofta uttalar som ett mantra är ingenting som imponerar på mig. Allt deras skjutande i naturen med bly kulor/hagel gör att vi människor till slut får i oss detta bly eftersom denna ansamling av bly kommer att urlaka sig i vattendragen, och tas upp i kretsloppet. Så kött från det jägarna skjuter är absolut inte klimatsmart. Bly är en tungmetall och är dessutom fördummande då det ansamlas i hjärnan.

KÄLLA!

Igår var jag hos doktorn och tog min spruta som jag gör varje måndag. En spruta för att stabilisera mitt blodsocker och dämpa hungerkänslorna.

Bakade en mjuk pepparkaka tillsammans med mor, den ska vi ha när Jan och Eva kommer och hälsar på. (Moster Sveas vuxna barn.)

Helena assisterade i går, vi handlade och fixade en del. På kvällen var jag på SvF-chatten och det blev drama där för en användare var sur över att jag och en av Vargarna postade rockvideos och Sergaler, nosbilder med mera i chatten, hmm ja, jobbit att det ska bli bråk för en sådan sak. Gick ifrån men sen gick in igen senare och saker hade lugnat ner sig så det gick riktigt bra då. Satt och chattade med andra furrisar fram till klockan var 02:30, sen insåg jag att jag måste sova.

Idag sovit på förmiddan och sedan varit till FotLena i Bjärnum och fått tassarna vidgjorda.

Varit på skyttet i kväll! Taxin kom redan 16:50. Den var väldigt tidig.

Serie 1: 48, 48, 50, 47 = 183 poäng.

Serie 2: 47, 47, 48, 46 = 188 poäng.

Kollat lite på TV hos mor och sen varit på Second Life i kväll och umgåtts med andra furrisar.

Träffade en söt liten Räv och

en fin Varg, samt Tigern RonPaw och en Hund var också på GYC.

Teleporterade mig till The Ark där jag träffade en Skunk i hatt och kostym.

Hängde en stund med en trevlig Sergal som mest var där och bara njöt av musiken.

En Drake och andra Furries dansade på scenen.

NYHETER!

Skånsk bonde friad i högsta instans!

Högsta förvaltningsdomstolen, HFD, ger en skånsk bonde rätt och går därmed emot länsstyrelsen som gett mannen en månad på sig att sälja alla sina djur, skriver Dagens Juridik.

LÄS MER!

Läns­sty­rel­sen måste följa djur­skydds­dom!

Blind norska nekas ta taxi med ledarhund!

48-åriga Vibeke Kaarstad bor i norska Stavanger. Hon är blind och beroende av ledarhund. I och med sitt engagemang i Norges blindeforbund, en organisation för synskadade, besöker Vibeke många olika platser i Norge. Att Vibeke är blind hindrar inte henne från att resa. Men Vibeke har tvingats vänja sig vid ett annat hinder som försvårar hennes resor, nämligen muslimska taxichaufförer som vägrar låta henne ta med sin ledarhund.

Hundar betraktas i vissa muslimska kulturer som “orena” djur, och det anses i dessa kulturer oacceptabelt att ha hundar som husdjur. Till följd av detta vägrar en del muslimska taxichaufförer köra synskadade passagerare med ledarhund, trots att ett sådant agerande i de flesta europeiska länder innebär olaglig diskriminering av handikappade. Avpixlat har tidigare uppmärksammat att detta problem förekommer i Storbritannien. Det har nu framkommit att samma problem drabbar synskadade i Norge. Många av Norges taxichaufförer har sitt ursprung i Pakistan, ett land där 97% av befolkningen är muslimer.

Vibeke Kaarstad säger i en aktuell intervju att problemen med de utländska taxichaufförerna går i vågor. Vissa perioder är det bättre och andra sämre. Sedan i somras har det varit en sämre period. Vibeke har vid ett flertal tillfällen blivit nekad att ta med sin ledarhund i taxi. Ibland har muslimska taxichaufförer till och med vägrat köra Vibeke och hennes ledarhund, trots att hon redan vid beställningen per telefon sagt ifrån att hon är blind och måste ha med sig sin hund.

En av de värsta situationerna hittills inträffade en söndag för ett par veckor sedan, då Vibeke anlände till flygplatsen i Stavanger och skulle ta en taxi hem. Flera chaufförer i rad nekade då Vibeke att få åka, för att hon hade sin ledarhund med sig. Till sist hade hon turen att hitta en kvinnlig, etniskt norsk chaufför som körde henne hem.

De chaufförer som vägrar köra Vibeke Kaarstad brukar påstå att det inte har med deras religion att göra, utan att de är allergiska. Vibeke ger dock inte mycket för denna förklaring.

Svein Svimbil, arbetsledare på Stavanger Taxi, tror inte heller på chaufförernas påstådda allergi. Han berättar att han lagt mycket tid på att förklara för sina anställda chaufförer att de inte har rätt att neka blinda passagerare med ledarhund att åka. Han säger sig också ha frågat ledare i muslimska församlingar om det verkligen finns regler i islam som förbjuder kontakt med hundar. Det svar han fått har varit nej, berättar han.

Till norsk media säger Svein Svimbil att han ännu en gång ska påminna chaufförerna om vilka regler som gäller beträffande blinda passagerare med ledarhund.

Jag tror min man har sex med min brors hund!

Vi har under en längre period haft min brors hund (en tik) hos oss då min bror jobbar utomlands längre tider om året. Det har alltid gått bra, tills nu. Jag anar oråd, snälla Familjeliv säg att jag har fel!!!!!!!!

Det började för 2 veckor sedan.
Jag skulle upp på natten och kissa, min man brukar aldrig låsa dörren och speciellt på natten så kändes det konstigt. Jag bankar och säger att han ska skynda sig för jag måste kissa. Plötsligt öppnar han, det visar sig att hunden är inne på toaletten med honom, hunden springer ut fort som fan mellan toalettdörren. Och där står min man, HELT NAKEN, med STÅND!!!!!!!!!
Jag tänker inte på det så mycket då jag är yrvaken och frågar vad han gjorde, han sa att han kissade och hunden var vaken och hon fick följa med in för hon gnydde utanför toalettdörren.

Nu för några dagar sen, av en slump, så lånar jag hans laptop och ska betala lite räkningar. Då ser jag att han varit inne på såkallade "zoofili"-hemsidor, där han sökt på "MAN WITH DOGS" m.m.
Han har även registrerat sig på någon jävla hemsida med namnet "DogPussyEater". Vafan????

Det kändes som att bitarna föll på plats, och jag började tänka mer på det. Jag har inte konfronterat honom än dock, utan jag åkte direkt till min brors lägenhet och har stannat där tills dess. Jag tog givetvis med hunden, jag tycker så jävla synd om henne nu.

Kan jag gå till en veterinär och få henne undersökt????


KÄLLA!

20 åring häktad misstänkt för våldtäkt mot barn!

Ingen ordförande på extrainsatt Bun-möte!

Alliansen jobbar på med att ta makten!

Nathalie skulle amma – hänvisades till toaletten – av Slottets personal!

F-kassan stängde datortjänst – personlig information spreds!

USA förbjuder datorer på flyg från muslimska länder!

USA inför förbud för resenärer från tio olika flygplatser i Mellanöstern och Afrika att ta med sig datorer på planet. Förbudet gäller länder med övervägande muslimsk befolkning.

Det är det amerikanska säkerhetsdepartementet Homeland Security som bestämt att flygresenärer på väg till USA inte får ta med teknik större än en smart phone i sitt handbagage, skriver IDG.se.

Större teknik, så som laptops och surfplattor, måste checkas in som reguljärt bagage.

Förbudet gäller tio flygplatser i Mellanöstern och Afrika, däribland två flygplatser i Saudiarabien, en i Egypten och en i Turkiet. Samtliga berörda länder är muslimska.

Orsaken som anges är terrorhot. Homeland Security menar att terrorister riktar in sig på flygplan och blir duktigare på att använda ny teknik för att genomföra terrordåd. Bland annat kan explosiva anordningar smugglas in i datorer.

”Utvärderad information indikerar att terroristgrupper fortsätter att sikta på kommersiella flygningar och jagar aggressivt innovativa metoder för att genomföra sina angrepp, vilket inkluderar insmuggling av explosiva apparater i varierande konsumentföremål”, skriver Homeland Security i ett uttalande som IDG News läst.

Från och med idag har flygplatserna 96 timmar på sig att vidta nödvändiga åtgärder för att leva upp till de nya reglerna.

Aggressiv man gripen vid flyktingförläggning!

En aggressiv man greps vid en flyktingförläggning i Stockholm på måndagsmorgonen sedan han kastat föremål mot räddningspersonalen och angripit poliser.

Det var strax innan klockan åtta i morse som polisen skickades till ett flyktingboende på Havsörnsvägen i Fagersjö i Söderort.

Först hade Räddningstjänsten larmats om brand vid eller på boendet. Men sen inkom uppgifter om att en "aggressiv man" kastat föremål mot räddningstjänstens personal samt slagit sönder föremål på boendet.

"Polisen som först kom till platsen försökte få kontroll över mannen med hjälp av OC-spray och det gav inget resultat", skriver polisen på sin hemsida.

Både väktare och polis ska ha skadats av mannen, säger polisen. Skadorna uppges dock vara lindriga. Han ska också ha lyckats krossa rutan på en polisbil, uppger Expressen.

Poliserna på plats lyckades till sist få kontroll på mannen. Polisen kommer nu prata med andra närvarande personer för att ta reda på exakt vad som hänt.

Den aggressive mannen har gripits misstänkt för mordbrand, skadegörelse, våld mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt ofredande.

Expressen uppger att händelsen inträffade vid en flyktingförläggning.