Smirre här.

Nya söta bilder från Andy. VEKTOR & SPARKY!

RÄVAR! =^_^=


Dagen!

Varit och handlat idag, b.la. var på Jysk och köpte en hyllgrej som jag ska ha i duschen för att ha tvålflaska och schampoflaska på osv. :) Handlat mat med mera på Maxi.
FaceBookat lite och kollade på ett par YouTube klipp - ett om Sergaler och ett om Vargar - surfen tog slut, satt i telefonkö på 90200 som är Telias suport, satt i över en timme innan jag kom fram och kunde beställa 5 nya GB.
Sen så har jag då i kväll istallerat mitt nya Call of Duty Advancered Warfare.

Blev klar för en stund sedan och provade spela, tar väldigt långt tid att ladda och kom upp ett meddelande om att datorns CPU och RAM-minne inte riktigt räcker till. Får prova spela sen efter nyår. Ska fira Nyår med mor.
Kanske om datorn varit avstängd innan jag spelar CoD AW så funkar det bättre. På sikt kommer jag ändå behöva skaffa en ny dator, för den jag har är några år nu. Kan ju flytta över hårddiskarna till en ny dator med kraftigare CPU, RAM och Grafikkort. Men vill INTE ha Windows 8, för det är rent skräp. Är mycket nöjd med Windows 7! Iaf så en snabbare dator och som klarar tunga spel vore ju bra! ;) 


Sergaler och deras anatomi!

SERGALPLUCHIE!

Godnatt.

*Kram!*