Yipp! Smirre är online.

Rävar! =^_^=

DAGEN!

Har planer på att ev hyra en större lägenhet, finns en med 4 rum en bit bort på området men den måste renuveras först så det kan nog inte bli för än till sommaren. är så trångt här i mitt sovrum med datorer och ritbord, så jag skulle ha ett rum separat som kontor/arbetsrum där jag har datorerna, ritbordet och mina modellplan. Hade ju dock en idé om att göra mig av med detta stora och tunga furubord som jag tillverkade när jag jobbade på Röingegården, 1991. Men vid närmare eftertanke och diskution med min granne, så är det tunna gipsskivor i väggarna och risken är att en bänk fäst på väggen så ger gipsskivan efter och datorerna faller i golvet och går sönder. Det får bara INTE hända!

Iaf den 4an längre ner på området är liknande som min mors lägenhet men ganska nersliten då en kvinna med 9 barn bot där och köksinredningen måste bytas ut osv.

Det svåraste blir att flytta akvariet, men det hjälper säkert min assistent mig med.

På eftermiddan varit på The Ark!

Bra musik och vackra och trevliga furries!

Sen tagit ett skönt bad och fått taktil!

I morgon ska jag handla hem lite frukt och grönt samt korv.

Har planer på att gå på bio och se American Sniper! Den ska vara riktigt bra har jag hört.

INFO!

Försökte våldta åsna - dog!

FN: Oroande ökning av hatbrott i Sverige.

Har två bostäder, skyller på fruns mens!

Idyllen som blev spökstad!

Humor! :-D

Bus på militären!

*Kram!*