Smirre här.
 NYA FAVORITER PÅ MIN FA!
 MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Den ena människan är en inbiten varghatare och rävinnan blir förbannad till sist på dumheterna.


BRUTAL DOOM! Vad varje furrie behöver i sin spelsamling!

Bra spel! Är som att skjuta lärare och kommunaltjänstemän - fast på riktigt!

Jag kanske råkar leva i en svartvit värld, där jag betraktar lärare och kommunaltjänstemän som onda, furryfientliga, djurhatande monster och demoner - så är det iaf för mig. Dock vet jag vad lagen säger om användandet av vapen och krigande på stan.

LÖRDAGEN!

Sovit nästan hela lördagen, känt mig väldigt trött och matt. Gjorde färdigpizza i ugnen till kvällsmat. Började titta på Children of the Corn, men orkade bara se halva. La mig igen. Sovit fram till för ca en timme sedan.

Sen varit en stund på Second Life!

Träffade en svart Sergal som jag pratade lite med.

Var bra musik så jag dansade med en annan rävkille.Ska snart sova igen. Ska hjälpa mor lite idag med att sortera grejer.
VÄRNA VÅR FRIHET!Ett samhälle där lagstiftarna vill förbjuda medborgarna att skydda sina hem och sina familjer är inkörsporten till att på sikt införa en totalitär stat med diktatur.

Därför är jag för detta!NYHETER!

Kyrkogård används som toalett!

Sadistisk pedofil gripen i Turkiet - på väg till IS!

Zigenare avhystes – nu är de tillbaka!