Yipp! Smirre är online.


NÅGRA GLADA LODJUR!


Gårdagen!

Marrainnes bil har gått sönder så hon kom med "maglevtunnelbanan" (bussen) till byn där jag bor. Så hon hade varit stressad på morgonen så hon hade inte fått med rävdiademet så jag kör ännu med kattdiademet och rävsvans men hoppas att jag får rävdiademet sen för det vill jag gärna har när jag är på FuzzCon.  ;-)

Var full rulle i går så vi hade Forden och körde med sen till olika affärer i Hässleholm och handlade och sen var jag hos tandläkaren igen för lagningen hade gått sönder på nytt, men nu tror jag det ska hålla för det är en duktig tandläkare jag har och han gjorde någon specoiallösning för att den ska fästa pordlentrigt i tanden. (Fyllningen alltså.) Är så på gamla rävar att tänderna blir dåliga men än kan jag bita ifrån om det skulle behövas.  :-P

Sen var jag i Bjärnum hos FotvårdsLenaoch fick tassarna vidgjorda så jag går som på moln.

På kvällen var jag på den frigörande dansen och det var riktigt roligt fast vi hade problem med den ena högtalaren men antagligen är det inte själva högtalaren som är sönder utan sladden som är dålig för den funkade sen när vi satte en annan sladd från CD-spelaren till högtalaren.  :-) 


Idag har jag varit i skolan och det har jag inte varit på väldigt länge och varför är av privat natur. 


Efter skolan så åkte jag och Hamilton ner till naturreservatet och skulle spana efter rävar! Dock såg vi ingen räv men massor av rävspår i snön på isen där! =^_^=

Måna rärvar som tassat runt här! :3

Åkte sen hem och fikade och jag la mig att via en stund och gosa med mina rävgosedjur! ^__^Har uppdaterat Flash så nu kunde jag spela SimCity på Facebook igen och har vunnit diamaneter så nu kunde jag bygga mer.Så här mykcet finns det nu på ön runt Vulpesholms rymdcenter! YAY! =^.^=

Vargpark, shintotempel, shintotleleport, shintoträdgård, datorfabrik, kykrogård, pandapark, servertorn, bostäder och satelit/media center samt rockklubb med egen radiomast samt cybertroncenter också.

Håller på att förbereda ett industriområden väster om Vulpesholm i anslutning till järnvägen.

Apropå rävar medmera så hittade jag en lustig post på en av de här anonyma sidorna där folk skriver all möjlig smörja...


Jag är iaf oskyldig till denna post, lovar - men roligt var det! Man får tänka sig för vad man säger till folk på Internet. Lol!  :-D

*Kram!* från Smirre