Yipp! Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Miss Brush Tail Tävlingen ska precis börja!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA! 1  2  3  4

Furrisar som har råd och kan/vill åka på konvent till Ukraina gör sin intresseanmälan på DENNA SIDAN!

SveaFur (Stora forumet) har genomgått en del uppdateringar för bättre teknik och prestanda!


Har gått med Hårig Schäfer idag och fick ett par bananer av Grävling. Har varit hos mor under eftermiddan och vi har sorterat kläder och fick några tröjor med mig hem, b.la. en härlig blå tröja i mjukt tyg och en tröja med Rovdjursföreningens logga på.

Imorgon är Blåräv tillbaks från sin lediga vecka och det är dags för att veckohandla.

Ikväll har jag tittat på en filmen Kamikaze som var riktigt bra, dessa unga Japanska stridspiloter under WW2 gjorde en fantastisk uppoffring, de flög i döden för Kejsaren, för Japan och sitt folks framtid! Dock förlorade Japan kriget i stilla havet för de vågade inte ta fler risker efter att USA utvecklat atombomber och atombombade Hiroshima och Nagasaki. Japan har atombomber själva idag men det är det sista landet som skulle använda sådana då de vet vilken fruktansvärd kraft dessa bomber har. I filmen fick man följa livet på basen och de unga flickorna som hjälpte och servade piloterna innan de skulle flyga i döden för sitt land och sitt folks framtid!

Om Kamikaze :

Filmen berättar om de många unga japanska flygarna som anmälde sig som kamikaze-piloter och gav sig ut på självmordsuppdrag. Berättaren i filmen är en äldre kvinna, Torihama, som drev en värdshus nära kamikaze-flygarnas bas och som blev de unga männens förtrogna.

NYHETER!

Ryska planen: Att ta kontroll över Östersjön!

Experterna om strategin med korvetterna!

De två ryska missilkorvetterna kan ses som en del av en större rysk strategi för att stänga och kontrollera Östersjöområdet.

Den går ut på att hela eliminera ett lands möjlighet att agera i luften och till sjöss.

– Ryssarna vill ha en kapacitet för att förhindra att främmande krigsfartyg eller fartyg över huvud taget ska kunna komma in i Östersjön i händelse av krig eller konflikt, säger forskaren Tomas Ries på Försvarshögskolan.

LÄS MER!

Nicole hittade den här symbolen på sin dotters leksak – nu vill hon varna andra!

Det var på ett "Monster jam"-evenemang som Nicole O'Kelly i Tampa, Florida köpte den rosa leksaksbilen till sin tvååriga dotter.

Men senare upptäckte hon att symbolen på dotterns leksak var en hemlig kod – för pedofiler.

– Jag är illamående, säger hon till den lokala tv-kanalen Wlfa.

Här är leksaken som Nicole köpte!

Här är leksaken som Nicole köpte

Det är en rosa leksaksbil, som Nicole O'Kelly köpte till sin två år gamla dotter. Men efter ett tag blev hon upplyst om att en av symbolerna på leksaksbilen var något helt annat än vad hon hade hoppats på.

"Är illamående!"

"Är illamående"

Wfla, en lokal tv-kanal i Tampa, Florida, rapporterar att den hjärtformade symbolen som sitter på leksaken är en symbol för pedofiler.
– Jag är illamående, jag köpte den här till min tvååriga lilla dotter. Den här leksaken är gjord för svar, jag kräver svar, säger Nicole O'Kelly till kanalen.

FBI känner till symbolen!

FBI känner till symbolen

Enligt flera medier ska symbolen betyda att barnet är "märkt" – och därmed i pedofilkretsar betyda att barnet går att köpa.
I ett dokument som Wikileaks släppt från FBI står det att symbolen kallas för "GirlLover logo".

"Den symboliserar en relation mellan en vuxen man eller kvinna med en kvinnlig, minderårig, tjej", skriver FBI i dokumentet.

Sedan Nicole O'Kelly uppmärksammat tillverkaren på symbolen har den dragits tillbaka. Tillverkarna bakom leksaken säger sig vara helt oförstående till symbolens innebörd.
– Fram till i går hade jag ingen aning att det fanns en underliggande betydelse av den här symbolen, säger Stephen Payne, talesperson för tillverkaren Feld, till WFLA.

Nyheten har spridits som en löpeld i internationella medier under helgen, och faktagranskarsajten Snopes har tittat närmare på symbolens innebörd.

De skriver att det visserligen är så att symbolen är vida känd i pedofilkretsar – men att det inte finns någonting som tyder på att symbolen i sig är skadlig för barn.

"Det är dock möjligt att erfarna pedofiler skulle tycka att användandet av symbolen på barns kläder eller leksaker är stimulerande eller lustigt", skriver sajten.

KÄLLA!

Dotter miste sin familj i branden!

Två små barn och deras föräldrar har mist livet i samband med en lägenhetsbrand i centrala Karlstad.Ytterligare en 15-årig dotter var inte hemma vid olyckan.– Den närmaste familjen är i väldigt stor sorg, säger Monica Nyqvist vid Posom-gruppen.

LÄS MER!

Kommunen avlönar kriminella!

Norrköpings kommun betalar indirekt lönen för en gängledare i Navestad som den senaste tiden angripit poliser. Det pågår också en förundersökning om bland annat narkotikabrott mot mannen.

LÄS MER!