Yipp! Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Landningen kräver sin rätta räv i cockpit!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3  4  5

Idag har jag hjälpt mor med disk och röja undan på bordet i vardagsrummet så att mor kan sortera papper, har gått med hundar och har tvättat idag också!

Till kvällsmat gjorde jag en hel kyckling i lergrytan i ugnen och ugnsbakad klyftpotatis till. I kycklingen hade jag äpple och citron - blev riktigt gott samt kryddade den med paprika och citronpepparmix!

Har spelat idag också! CoD Black OPS 2!

Spelade uppdraget "PYRRHIC VIKTORY!"

I min tanke så i första etappen så stred jag tillsammans med en grupp Sergaler mot människor. Själv är jag rävsoldat och Afriknanerna i röda baskrar är Sergaler och fienderna vi möter är människor.

I andra delen av striden så är vi två rävar i en helikopter, ska hoppa ner på människornas båt och  strida och slå ut andra människobåtar, i containern hittar vi flera djur som mördats av människorna - men en varg är ännu vid liv och honom räddar vi. Människorna dyker upp med en helikopter och beskjuter oss, jag hittar en bärbar LV-missil och tar ner helikoptern. Båten välter och sjunker och helikoptern kraschar på stranden. Vi två rävar tar oss i land med den skadade vargen. Tar oss fram till människornas bas i djungeln.

Vi tar oss närmare och gömmer den skadade vargen, tar kontroll över utpostens radio men blir påkommen av människovakterna. Radiomänniskan kastar en granat i rummet och jag får snabbt retirera. Flykten genom djungeln och att skydda och föra den skadade vargen i säkerhet blir ett tufft uppdrag. Väl nere på stranden dyker ytterligare en helikopter upp. Vi tror det är kört med det visar sig vara Sergaltruppens ledare som kommer till vår undsättning! Yay! =^__^=

När vi väl var i säkerhet på vårt eget fartyg en bra bit där ifrån, så satte Vulpina Flygvapnet in en attack med 4 stycken F-35 Lighting och förstörde allt på människobasen i djungeln och i dalen. tanks, vapenförråd, radar, scoudramper och katushafordon.

Annars tagit det lungt i kväll och kollat på TV. Var ett intressant program om hur Amerikanska, Brittiska och Franska soldater arbetade i Afghanistan med att bekämpa Talibanfästen och man fick se både hur Snipers jobbar och Drönaroperatörer. Samt hur västallierade soldater tillsammans med Pakistanska soldater försöker bygga upp styrka hos civilbefolkningen mot Talibanerna. Många Afghanska civilister tycker illa om Talibanerna coh deras brutala metoder enligt sharia.

Sen i kväll på C-more så var det TERMINATER 5 - GENESYS! Sett den förut men den är bra så man kan se den igen! Dock är den lite svår att hänga med i då de gör tidsresor mellan 2017, 1997, 1984 och 2021 och plötsligt så är föräldrar yngre än barnen. Men klart sevärd och mycket teknik och mycket action!

*Kram!*