Igårkväll sorterade jag en del papper och ta i trä, så hittade jag Blomguiden - alltså Exelldokumentena som jag fått av Grävling för att färdigställa Blomguiden. Zebra hjälpte mig med hemgymnastiken.

En av mina assistenter har sagt att om jag klarar att gå ner 6 kilo under våren och motionerar osv - så ska jag få följa med honom till Linköping i Augusti på Flygvapnets 90 års dag! Det ser jag verkligen fram emot och hoppas jag klarar det!

Idag då så har jag hjälpt min mor att handla, träffade min skyttekompis Gustav där så vi pratade lite om skyttet. Var på skyttet i kväll och sköt tre serier! Gick hyfsat bra trots att jag är väldigt trött.

Serie 1: 48, 47, 48, 50 = 193
Serie 2: 49, 50, 47, 48 = 194
Serie 3: 47, 46, 48, 48 = 189

Har också idag laddat ner CoD Ghosts och CoD Black OPS 2. Väntar med CoD Black OPS 3 och CoD Avancered Warfare tills jag har skaffat ett bättre grafikkort till datorn!

Har också gått med Hårig Schäfer idag men inte någon lång runda för jag har ont i högra tassen igen. Ska försöka gå längre i morgon och då ha de gula skorna som är betydligt bättre.

Har också mätt mitt Internet idag och jag betalar för 30 MB/S men det är inte så högt. Det ligger oftast mellan 15 och 18 MB/S. Tycker att det borde ligga på 25 när jag betalar för 30. Ska kontakta Telia igen när jag inte är så trött.

Jag har organiserat mina spelknappar i en speciell spelmapp. Samt andra spel har jag direkt via Steam. CoD 4 MW1 är äldre så den är inte kopplad till Steam utan körs från skiva. Delta Force spelen har jag en annan meny till.

Tänker på att försöka äta lite nyttigare, så i kväll blev det inte spaghetti med köttfärssås och öl. Utan en korv och grönsaker - salladsmix, 2 tomater och en halv strimlad gurka samt vita svampar. Till det drack jag citronvatten.

Hade tänkt gå på Second Life, men känner att jag är supertrött och vill sova nu.

*Kram!*