Lite nytt på NFC-Twittern!

Rymdkatt eller Katthund, ny fin teckning från Keke!

Man behöver ju tvunget inte gifta sig i kyrkan, detta par gifter sig på ett Furrykonvent! <3


Blu är en drake på YouTube som har flera videos om furry!

LÄNK TILL HANS YT-SIDA!

Våga stå upp för det som är rätt och riktigt! <3

Idag Långfredag 2016 så har jag hjälpt min mor att flytta ett skåp ut i köket och organisera på ett bättre sätt. Mor vill ha alla bakgrejer på ett ställe och lätt tillgängliga. Under eftermiddan så tillsammans med assistent ordnat påskmiddag och bjöd över mor hit. Åkte till Coop och köpte vad vi behövde. Påskmiddagen bestod av lammkött som var späckat med Gorgonzola och Solo-vitlök, till det var det en mycket god potatisgratäng och till efterrätt smakrik gräddglass med bär.

I kväll är det Gladiator på C-More, men det är väldigt sent. 22:30. Så jag får hoppa det, är rätt så trött redan.

Det är den 28-e, på Måndag som det är Beck - Vägs Ände på C-more First. Vill inte missa det.

I kväll varit på Second Life!

Pratade med en räv b.la.

Var bra musik och jag dansade med en grupp harar!

Punish man that attacked PREGNANT cat with hammer causing the LOSS of her unborn baby!

The incident, that took place in Evansville, Indiana shocked the entire United States. It’s as vicious as any attack can get. The most shocking part is that it was carried out against a creature that is unable to protect itself: a pregnant cat.

Neighbors reported the incident to the police after hearing screams inside the house. Warwick Animal Control officers arrived at the scene and were informed that the cat was hit after having ‘an accident on the floor’. The wounded animal was rushed to the hospital, but vets were unable to save her life. The soon-to-be mother and her unborn baby had to be put down with great sorrow.

Although no official names have been released by the authorities, livid netizens quickly went to work and discovered that the person responsible for this cowardly and unlawful attack is the man in the photo: Dale Edwards. He works as a driver for a company called ‘Joe Beard & Son’ in Newburgh, Indiana.

The reason behind his absolutely shocking actions remain unknown.

Please show your support to ensure this callous person loses his job and charges are filed as soon as possible. I am baffled that this monster is still walking free after what he did!

There is absolutely no excuse for his actions and no way this despicable act can go unpunished!

That little cat was only trying to protect her baby! How can anyone punish a pregnant creature just for that??

Sign and share the petition and let the authorities know we want swift action to be taken! Dale Edwards must face the consequences of his actions!

NYHETER!

IS andreman har dödats i räd i Syrien!

Explosion i Bryssel under polisinsats!

Uppgifter: USA vet vem mannen i hatten är!

Amerikanska myndigheter vet identiteten på den efterlysta, vitklädda mannen i hatt från terrorattentaten mot Zaventem-flygplatsen i Bryssel. Det uppger källor till brittiska Sky News.

Han ska dessutom finnas på USA:s terrorlista – likt de två terrorbröderna som redan identifierats.

Den av belgisk polis efterlysta tredje mannen från terrordåden på Brysselflygplatsen Zaventem är känd av amerikanska myndigheter, rapporterar Sky News.

Terroristen känns igen som den oidentifierade mannen iklädd vit jacka och svart hatt från den övervakningsbild som togs på flygplatsen, minuter innan bomberna exploderade på tisdagsmorgonen.

Står på USA:s terrorlista

Mannen i hatten uppges också stå på USA:s terrorlista. Informationen har enligt Sky News bekräftats två gånger av källor till tv-stationen.

Efter att de två självmordsbomberna detonerat vid American airlines-incheckningsdisk inne i avgångsterminalen flydde han attentatsplatsen. Han jagas nu av belgisk polis, som kort efter attentaten gick ut med en efterlysning och bad allmänheten om hjälp att identifiera och hitta mannen.

Tre döda terrorister identifierade

De två bröderna, Ibrahim och Khalid El Bakraoui, som bekräftats ha utfört självmordssprängningarna på flygplatsen och mot tunnelbanestationen Maalbeek nära EU:s och Natos högkvarter stod också på amerikanernas lista över misstänkta terrorister, enligt uppgifter från nyhetsbyrån Reuters.

Aftonbladet har tidigare rapporterat att två av de tre män som fastnade på den övervakningsbild som släppts av belgisk polis har identifierats som Ibrahim El Bakraoui, 29, och Najim Laachraoui, 24, till vänster i bild.

Laachraoui har pekats ut som IS ”europeiska bombmästare” och misstänks ha startat flera ”bombfabriker”, bland annat i Bryssel och Budapest. Hans DNA ska också ha hittats på bombbältena från terrorattackerna i Paris den 13 november.


Flicka våldtogs på väg till skolan i Göteborg!

En flicka våldtogs på väg till skolan under onsdagsmorgonen i Bergsjön i Göteborg.

Pojken, som var några äldre än flickan, ska ha brottat ner henne på marken.

Polisen spärrade tidigt av ett större område i ett skogsparti som man genomsökte med spermahundar.

– Vi har gjort fynd, säger en av poliserna på plats.

Samtidigt bar hans kolleger i väg på bruna bevispåsar som fynden hade placerats i.

Flera skolor i den berörda stadsdelen uppmanar nu också sina elever att inte gå till och från och skolan ensamma efter det som hänt.

Larmet kom till polisen 09.45 om att flickan blivit våldtagen på väg till en skola i Bergsjön i Göteborg. Enligt polisen ska det ha varit en fullbordad våldtäkt utomhus vid en mindre väg i ett skogsområde.

– Gärningsmannen är några år äldre. Mannen tog tag i flickan och brottade ner henne på marken, säger polisens presstalesman Björ Blixter.

Flickan har visat polisen platsen där det hände och flera polisbilar åkte direkt till Gärdsås mosse i Bergsjön för att göra en brottsplatsundersökning.

Polisen spärrade av ett större område och två kriminalsökhundar hjälpte till i sökandet efter bevis. Enligt polisen kan våldtäkten ha fullbordats.

– Just nu hjälper vi flickan med utredningsåtgärder. Vi kommer att prata med henne, berättade Björ Blixter under onsdagsförmiddagen.

Flickan sågs en stund senare sitta i polisbilen för att hjälpa till med att peka ut platsen där våldtäkten ägde rum.

Flickan och gärningsmannen ska inte ha känt varandra sedan tidigare.

GT:s fotograf på plats rapporterar att tre uniformerade poliser och två hundförare med hundar har befunnit sig vid avspärrningarna under hela förmiddagen.

Brottsplatsen ligger i en dunge i ett skogsområde i anslutning till ett bostadsområde i Bergsjön.

Området som är avspärrat är cirka 200 gånger 200 meter stort.

Letar blod och sperma

Ytan har sökts av med hjälp av hundförarna och deras kriminalsökhundar för att säkra eventuella spår som till exempel sperma, blod eller andra spår från en misstänkt gärningsman.

Runt det avspärrade området fanns under onsdagen representanter från flera tidningar och tv-kanaler.

Området har flera gångstigar och är ett populärt område för människor som är ute och rastar sina hundar eller bara vill njuta av en promenad i naturen.

Gjort fynd

Strax innan klockan 13.00 på onsdagen hävdes avspärrningarna runt området.

En polisman berättade då att polisen gjort fynd i området samtidigt som hans kolleger bar i väg bruna bevispåsar som fynden hade placerats i.

– Jag vet inte hur vi går till väga när det gäller spaning, vi letar som sagt igenom ett misstänkt område med bland annat spermahund, sen får vi se om det ger resultat. Sedan är flickan på sjukhus, hon ska höras och vad jag känner till har vi ingen misstänkt eller gripen nu, säger Björ Blixter.

Enligt honom var det flickans mamma som larmade polisen på morgonen. I jakten på den misstänkte gärningsmannen kollar polisen nu av övervakningsfilmer från spårvagnar och bussar i lokaltrafiken.

– Det tittar vi alltid på, i sammanhanget är det rutinmässigt, säger Blixter.

Varnar allmänheten

Han säger att han inte tycker allmänheten ska vara oroliga i nuläget. Men han betonar att polisen har gått ut och varnat eftersom man tar larmet på allvar.

– Vi har all anledning att informera om en överfallsvåldtäkt, speciellt dagtid på en liten flicka på väg till skolan. Vi ska informera och varna för att det här har hänt. I detta nu går skolan ut med mer information till föräldrarna, att det pågår en utredning. Vi kommer att varna och gå ut med mer information när vi förstår att uppgifterna är riktiga, säger Blixter och tillägger:

– Det innebär inte att vi misstror flickan, det gör vi inte, men vi måste köra det här i botten och se vad vi har för fakta innan vi kan varna mer.

Uppmanar eleverna att inte gå hem själva

Flera rektorer på skolor i närheten av platsen där flickan misstänks ha våldtagits uppmanar nu sina elever att inte gå hem ensamma.

– Det gör vi alltid när något sådant här händer. Känner man sig det minsta otrygg så uppmanar vi våra elever att inte gå hem ensamma, säger en rektor på en skola i Bergsjön.

En annan rektor säger också att det är viktigt att hitta rätt balans i varningarna till eleverna.

– Jag har varit med i många år och tidigare när liknande händelser har hänt har det funnits elever som inte ens vågat gå till skolan. Det är inte heller bra, men det är viktigt att i ett tidigt skede skaffa sig en bild av läget och ge rätt information efter det, säger rektorn.

Liknande händelse i måndags

I måndags utsattes en annan ung flicka i Landvetter utanför Göteborg för ett våldtäktsförsök när hon var på väg till sin mellanstadieskola.

Försöket fullbordades aldrig då flickan lyckades slita sig loss från gärningsmannen vilket gjorde att hon springandes kunde fly från platsen.

Sent på onsdagskvällen hade polisen fortfarande ingen gripen misstänkt för överfallsvåldtäkten.

Polis vägrade ta upp anmälan!

Polisen vägrade ta upp en anmälan om ofredande mot en 14-årig flicka. Arkivbild.

En kvinna i Haparanda ville polisanmäla sin granne, som hade gjort närmanden mot hennes 14-åriga dotter. Men den polisman hon talade med sade sig inte ha tid att ta upp en anmälan om ofredande – och ville inte heller titta på sms i 14-åringens mobiltelefon som rörde de närmanden grannen hade gjort, skriver Dagens Nyheter.

Polismannen har i förhör försvarat sig med att han inte tyckte att grannens närmanden var ett brott som gick under allmänt åtal och att det var semestertider på polisstationen.

En förundersökning om tjänstefel lades ner eftersom åklagaren bedömde brottet som ringa. Men i en anmälan till myndighetens personalansvarsnämnd skriver polisregion Nord att polismannen bör ges en varning.

Här vräks Lennart, 78 år!

En mulen dag i förra veckan vräktes 78-årige Lennart Lindqvist från sin lägenhet på Släggbacken i Huvudsta. Nu sover han i ett förråd.

LÄS MER!