MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Är hemma nu efter ett fantastiskt NFC som var mer utöver det vanliga!

Tack till alla arrangörer och deltagare som var med, det var helt fantastiskt och underbart! <3

Två underbara Sergaler var också med!

Kobra - Surf to his twitter!

Epsilon! - Surf to his twitter!

Video från London FurMeet med Epsilon!

En mycket fin Kitsuneräv!

Gjord av Räven Johis! - Surf to his twitter!

Smirre´s foton från NFC 2017!

Min furrynätvän Kiro Fox som jag träffade IRL på NFC, fick flera kramar och en mycket trevlig och sympatisk furry! Vi har sedan drugt ett år chattat på Skype och varit vänner på FaceBook!

Leopardfurry utanför hotellet!

VIDEOS FRÅN NFC 2017!

ALLA FURSUIT ATENDES!

NFC 2017 PÅ SMIRRE ONLINE!

Åkte hem i söndags eftermiddag, åkte tåg. Innan jag åkte hem så satt jag tillsammans med min furryvän och Zebra i Södertälje och såg avslutningsceremonin via videolänk. Flera furrisar fick diplom och Frenzee tog emot några diplom som han levererade till några av SveaFurrisarna. Spocha höll ett fint tal!

Handlade lite i Södertälje också.

På tåget på vägen hem så var det rätt varmt i vagnen, så det var bra att jag hade dricka med mig. Satt och lyssnade på Hårdrock och då b.la. AC/DC och Iron Maiden. Lyssnade sen på Ebba Grön, deras låt "Pervers Politiker" får mig att associera till Alf Svensson som var partiledare för KD och b.la. uttalade sig illa om veganer, om homosexuella och om handikappade. Han la också ner Djurskyddsmyndigheten och uttalade sig i TV "Djurskyddsmyndigheten är en lekstuga för djurrättsaktivister!" Alf Svensson var ibland väldigt obehaglig och provokativ i TV när han hävdade att människovärdet står över djurens rättigheter och annat han också sa som var oerhört fult och kränkande.

Dock skrevs låten Pervers Politiker 1979 men den år så klockren att den för mig iaf sätter en stor strålkastare på Alf Svensson!

Ebba Grön - Pervers Politiker!

Lyrics!

Velociraptor dominerar människa! (y) <3

Idag har jag varit hos doktorn och tagit min spruta och det gick bra, har handlat på Lidel, Maxi och City Gross! Köpte en film som heter 13 Timmar med Chuck Norris.

Jag tittar på den i morgon med Blåräv.

Fixat med hemsidan och med min FA!

NFC 2017 Journal!

Mina foton från Fursuitparaden!

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11

Nya FAVORITER! - Sergaler & mycket mer!

1  2  3  4  5  6  7  8   9  10  11  12

Under eftermiddagen varit ut till Narwille och umgåtts med Sergalerna där.

Träffade Krysune, Salaster och den lilla Draken.

Samt en ny Sergal!

Satt och pratade med Mor om vad jag sett och upplevt i Stockholm under NFC dagarna.

Sen varit på Second Life igen.

Träffade en Varg i baren på slottet.

Var sen på The Ark där det var många furrisar.

Träffade en svart och blå Sergal.

Samt en Rävinna med lila hår.

Och fler Furrisar.

Här är SL-servrarna och superdatorerna som står i bergrum på olika platser runt om i världen som gör SL möjligt.EU måste värna djurvälfärd!

Djurvälfärd ligger mig varmt om hjärtat. Bland annat arbetar jag med de här frågorna i parlamentets samarbetsgrupp för djurvälfärd.
Ett problem som diskuterats tidigare är att djur från EU-länder skickas till länder utanför EU för slakt, där man struntar i hur djuren mår innan och under slakten. Dessutom far de illa under transporten: ofta saknar de mat, vatten och tillräcklig yta att röra sig på. Svensk media uppmärksammade det rätt stort förra året.

Vi har tittat på hur det har gått med oetiska djurtransporter till tredje land. Jag blir både ledsen och förbaskad av den senaste rapporten. Ett flertal medlemsländer, bland annat Tyskland, Belgien och Spanien, har fortsatt fuska och låter djuren gå igenom fruktansvärda strapatser under sin långa resa till slakt. Sedan slaktas de på ett grymt och plågsamt sätt, särskilt i Mellanöstern och i Egypten. Jag ska inte uppröra er med detaljerna, men det kan inte få fortgå. Vi kan inte tvinga de här länderna att slakta djur på ett humant sätt.

Men vi kan ställa krav på hur de hanterar djur från EU: annars får vi sluta skicka slaktdjur dit. Vi kan definitivt undvika att plåga djuren under resan.

Folk frågar ofta varför EU inte gör något åt plågsamma djurtransporter. Jag brukar svara att vi har gjort det, eftersom det finns bindande lagstiftning för hur det får gå till. Rätt bra lagstiftning, till och med. Men för att reglerna ska funka måste de följas. För att de ska följas måste medlemsländerna vara rädda för konsekvenserna av att strunta i dem.

Det är den ena aspekten på innehållet i rapporten: vi måste betrakta andra levande varelser som kännande, vilket ger att vi inte har rätt att behandla dem som billiga handelsvaror som kan kastas in i en lastbil och glömmas bort, utan att få ens grundläggande behov tillgodosedda.
Den andra aspekten är att vi som medlemsstat i EU måste känna en principiell rättmätig vrede över att så många länder struntar i lagar och regler som vi tillsammans kommit överens om. Det är ett generellt problem att EU-regler inte tillämpas.
Det är provocerande när man sliter med att få konservativa medlemsländer med sig ens på att visa fundamental respekt för djurets rättigheter att veta att samvetslösa sedan skickar djuret på en resa mot slakt som bara kan beskrivas som tortyr.
En tredje aspekt är att det inte blir bra mat av detta. Det går inte att garantera att det blir livsmedel som är säkert att äta med sådana slaktmetoder. Detta kött transporteras tillbaka till den europeiska marknaden och kan hamna på din tallrik.

Jag är både hund- och hästägare och älskar mina djur. Varför det inte ska gå att begripa att en gris eller en ko har samma rika känsloliv som en älskad hund eller favorithäst och måste visas den grundläggande respekten att man inte utsätter den för onödigt lidande har jag svårt att förstå. Jag menar inte att vi måste sluta äta kött. Själv tycker jag mycket om kött. Jag säger att vi inte har rätt att utsätta levande, kännande varelser för vad som helst och att vi inte kan gå med på att låta fusk, lagbrott och djurplågeri pågå för att det är arbetskrävande eller kostar några kronor extra att se till att reglerna följs.
Jag kommer att göra allt som står i min makt som europaparlamentariker för att se till att detta svineri upphör.

KÄLLA NORRA SKÅNE!

NYHETER!

1500 pedofiler fängslade sedan Trump tillträdde som president!

President Donald Trump håller sitt löfte att använda ”full kraft och vikt” av den amerikanska regeringen för att bryta upp barnsexhandel ligor och låsa in människor som inte kan styra sin sexualitet. Sedan Trump svors in, har myndigheterna arresterat mer än 1 500 pedofiler i USA. President Donald Trump har utfärdat en verkställande order att ge FBI extra kraft att slå ner på människohandelsbrott.

”Detta bör vara en av de största berättelser i nationella nyheter. I stället  har de traditionella medierna knappt, om alls, täckt någon av dessa massgripanden av pedofiler.
Detta väcker frågan – varför?

Liz Crokin skrev för Townhall.com den 25:e februari.
-Siffrorna är ”häpnadsväckande” jämfört med mindre än 400 sexhandel relaterade gripanden som gjorts i 2014 enligt FBI.

I en presskonferens från Vita huset den 23 februari, säger Trump att människohandeln är ett ”trängande problem” inom landet och internationellt. ”Engagerade män och kvinnor över den federala regeringen har fokuserat på detta under en tid som ni vet – de har varit mycket mer fokuserad under de senaste fyra veckorna”, sade han.

Presskonferensen ”var knappt en blip på kartan i de traditionella medierna och de massiva gripandena har nästan helt ignorerats av MSM ”, skrev Crokin.

Crokin noterade några av de större gripanden som gjorts sedan Trump trädde:

I januari greps 42 pedofiler i en människohandel operation i Tennessee.
474 greps i en statsvidd operation i Kalifornien där man kunde spränga en traffickingliga och 28 sexuellt utnyttjade barn räddades.
178 personer greps i Texas för sexhandel i en stingoperation som utfördes i januari lagom till Super Bowl söndagen.
Den 14 februari meddelade Polk County sheriff att 42 pedofiler greps i Florida i barnpornografi relaterade fall.

Samtidigt som de stora medierna ignorerade dessa historiska gripanden har de nollställts på att utgjuta en konservativ ikon som Milo YIANNOPOULOS som ett monster istället. 
Crokin 
skrev:”De hävdar hatt Milo stöder pedofili, baserat på kommentarer som han gjorde i en video för flera år sedan. Verkligheten är Milo var ett offer för sexuella övergrepp mot barn, och även om han gjorde skämt om hans missbruk i en intervju, främjar han på något sätt pedofili enligt MSM. Motsatsen är sant, och han tog upp denna kontrovers i en presskonferens. Milo har personligen tagit ner och exponerat pedofiler i sina spalter under åren. Men de stora medierna och vänsterpopulister ignorerar denna information och demoniserar Milo.”

”Det ironiska i allt detta är att det är vänstern, liberaler och MSM har varit de största förespråkarna för pedofili, som har publicerat artiklar och försöker normalisera pedofili; Men, för att behålla sin trovärdiga upprördhet över Milo, försöker de få bort dessa artiklar.”

Crokin fortsatte: ”Den mycket falska News Network CNN reportern, Jake Tapper, avfyrade flera tweets där han fördömer Milo. Till exempel, twittrade han: ”Min vän, en överlevande av sexhandel: Milo rakt försvarade missbruket av 13 år gamla pojkar … Vänligen låt er inte att normaliseras”

https://twitter.com/jaketapper

”Om Tapper är så berörd av sexhandel, varför i hela världen har han då inte täckt de massiva sexhandel gripanden som har ägt rum sedan Trump trädde? Det verkar som om han, och många i vänstermedia, bara är intresserade av sexhandel om det kan användas för att förstöra en konservativ ” -skrev Crokin.

De ”goda nyheter” Crokin noterade, ”är att vi har en president som verkligen bryr sig om barn och han har lovat att människohandel epidemin ska prioriteras.

”Den senaste tidens pedofil gripanden är bara toppen av ett isberg, och vare sig Tapper och hans gelikar i MSM vill det eller inte, kommer den här historien så småningom få så stor spridning att de kommer att tvingas att täcka denna fruktansvärda epidemi som har plågat vårt land för alldeles för länge.”

President Trump vill se pedofiler dömda till dödsstraff.

https://twitter.com/realDonaldTrump

Ulf Erlandsson om sin Facebook-aktivitet!

Ulf Erlandsson:
”I dag har Expo valt att gå igenom min Facebook och tydligen hittat en olämplig sida jag gillat, Motgift (vilket jag inte ens själv visste och definitivt tar avstånd från), och påstår de hittat ett gammalt inlägg som jag valt att dela från Fria Tider.

Detta inlägg har jag inte funnit i mitt flöde, har letat igenom rubbet. Har dock valt att ta bort allt från Fria tider så som partisympatimätningar etc. Artikeln de påstår jag delat handlar om svårigheten att integrera folk från Afrika i vårt land. Att det finns vissa grupper som har svårare att integreras än andra är förvisso ett faktum, men vad anledningen till vad detta beror på är jag inte expert att avgöra och det är inte viktigt för mig utan alla har samma värde oaktat bakgrund. Det är av största vikt att det finns arbete till de som kommer annars funkar inte integration för någon. Det är också viktigt att man lär sig språket. Att det som i artikeln hävdas att det beror på Afrikaners IQ tvivlar jag på, jag delar inte den uppfattningen. Jag kan dock inte minnas jag lagt upp den och då det strider mot min uppfattning så tvivlar jag på att jag gjort det. Har letat i två timmar utan att hitta den. Men visst, alla kan göra fel. Jag beklagar också om någon känt sig kränkt av det jag faktiskt delat av Fria Tider-artiklar, ber i så fall om ursäkt för detta.

Media skriver att jag delat 130 rasistiska texter vilket jag inte håller med om då flertalet av dessa artiklar är SD-mätningar och uttalanden av Jimmie. Jag vill även framhålla att invandrarkritiska texter behöver inte klassas som rasistiska, men i den klassificeringen har troligen inte Expo och jag samsyn.
Framgent skall jag vara betydligt noggrannare med vad jag delar och gillar och kolla vilka som ligger bakom, i bland går det av bara farten.
Nu tar jag nya tag för att skapa bättre möjligheter för alla skall få en bättre vardag i Hässleholm, för att vi får fler arbetstillfällen i kommunen och för att betygen höjs i våra skolor. / Ulf”

KÄLLA!

Anställd på Migrationsverket gjorde Hitlerhälsning!

Bah Kuhnke: Så kan IS-återvändare avradikaliseras!

Polishund släpar ut tjuv på gatan!