Yips! Smirre är online.

Igår på skolan så höll Rickard och jag på med att förbereda kring trafikdebatten och var en rätt lugn dag i går.

Vaknade dock på natten vid 02:20 och började grubbla på gamla skaer och blev nojig, så jag sov inte mycket men Rockarn var här så jag pratade med honom en lång stund och sov ca 40 minuter på morgonen innan jag blev väckt.

Idag har jag ändå varit igång i skolan och hade prov på Engelska, priovet var dock svårt för flera av oss studenter så läraren ska ha genomgång med oss allihop för att få in alla nya gramatiska regler och böjelser i det Enegslka språket. Glosor inget problem men gramatiken är rena minfältet.

Silverräven och jag gick ner i Hässleholm och tog en fika på  Bjärnors, sen var vi på Nisses och jag kollade på gosedjur och lego medmera.  

Var sen på Gamestop i Snapphanengallerian och nu äntligen så har de släppt Call of Duty Black Ops 2 men min mor har köpt en annan fin sak i julklapp som jag inte får använda för än julafton.


Ska dock spara ihop fickpengar och försöka köpa spelet då det är billigare i mellandagsrean, skulle jag köpt det nu så hade jag bara haft fickpengar till snus och inte kunnat ladda mobilen som jag gör den 20 varje månad med 150 kronor så har jag 3000 fria SMS. Spelat kostar nu 499 kronor men kommer förhoppningsvis kosta 299 eller 399 i mellandagarna. Får fickpeng 800 kr den förste varje månad.

Mor, Silverräven och jag har storhgandlat i flera butiker i kväll, en del inför julen ja.

Jag och Silverräven har gjort fläskpangkaka i kväll!


Varit en stund på Club FurZona men där var ingen DJ så ingen dansade, vi diskuterade lite om datorer, programering och ja Call of Duty! ^__^

Var en svart sergal, en lila varg och något annat djur där, förutom en hårig räv med två hål i nosen som heter Smirre! XD

Igår var jag och handlade på Lidl, köpte någon ny sorts frukt som heter Honumgspamelon. Rätt god, är en citrusfrukt i storlek som en honungsmellon och smakar något mitt emellan grapefrukt och banan. Ja de expriementerar fram nya sorters frukter, de som kan agronomi på hög nivå.

Ska snart knoppa, är supertrött.

*Kram!* från Smirre