Yipp! Räven är online.

Var full rulle i går, dels så har jag spelat igenom hela Call of Duty World War 2 och Tyskland kapitulerade. Yay! Gick bra när jag levde mig in i rollen att Amerikanerna är rävar, Britterna är vargar och Tyskarna är människor. Så vi krossade dem totalt! Murr! =^___^=

Annars så var jag, Silverräven och mor och handlade och vi var även in till Kristianstad och köpte bilvax och lite annat på Biltema för vi har projekt på att tvätta och vaxa Raptorn (Forden) riktigt nu i sommar så den blir fin.

Vi åkte även till Vinslöv och hämtade plantor som vi ska plantera här i trädgården.
  Söt film med Surrikater!

  Fin rävinna på FA!

Höj din röst på 1:a maj!

Chattade och var påSecond Life en stund påkvällen.Där jag umgicks med några trevliga drakar! =^.^=

Kollade sen på 112 påLiv och död och var om polisen i Kristianstad och Hässleholm, samt från Trollhättan där ungdomar eldade på bilar och annat bus de höll på med.

Knoppade sen.

DRÖM!

I förrgår natt hade jag en rolig dröm, jag drömde att Tom Reigan var USA,s president. Han är djurrättsaktivist och jag var soldat i hans djurrättskrig. Detta var år 2025.

VARGAR!
  Varghatare fick vad han förtjänat, ja utalar man sig ofentligt med dumma och hatiska åsikter om att vargar inte skulle ha något existensberättigande så får man skylla sig själv att det blir starka reaktioner. En sådan person har jag inget medlidande med! Sådna människor som tycker att andra inte ska få finnas finner man på den extremaste högerkanten bland Sverigedemokrater och Nationalsocialister!

DJURPLÅGERI!
  Hundmördare tillbaka i Sverige! - Avskyvärt att en person plågar ihjäl sin hund. Hoppas att han får ett mycket hårt straff och aldrig någonsin får skaffa en hund eller annat djur igen. Skamligt att lagen är så lam när det gäller att sätta åt så här onda människor som begår sådna här vaninnesdåd! Jag som furrie, djurvän och kattägare är starkt illa berörd av att sådant här överhuvudtaget får och kan hända i Sverige!


SNUS!

Min mor har gått med på att jag får snusa 3 snus om dan.

Jag trode verkligen jag skulle ta mig ur nikotinberoendet, men senaste tiden ar jag mått pyton av abstinensen så det är bättre att jag snusar lite och mår bättre i psyket än att jag mår så dåligt så jag drar mig undan från andra och blir nojig osv.

Så idag på eftermiddan har mor, kenneth och jag åkt in till Hässleholm och handlat diverse livsmedel och jag fick köpa en dosa General. Den är faktiskt godare än Göteborgs Rapé som jag innan tyckte var det enda riktiga snuset. Så klart ska ju en militärnörd snusa General! =^.^=

Har planterat plantorna som vi hämtade i Vinslöv i går i krukor under eftermiddan.

Facebookat lite och kollat mejl.

Ska gå in en stund på Second Life nu eller chatta. Får se vad jag gör.

*Kram!* från Smirre