Glad Sommar alla fans! =^.^=

Har varit en väldigt fin dag idag, vaknade tidigt vid 3:20 och satte mig att spela Counterstrike på min gamla XP-burk och har sedan under dagen pysslat med att bygga om min hemsidedjungel till en fin, stilren och organiserad och överskådlig hemsida eftersom att det var en del driftstörningar med menypanelen på de andra sidorna. Mycket jobb men det blev bra också! =^.^=

Jag och Camilla har varit ute och gått ett par promenader också i det fina vädret. Jag, mor och Camilla åt kvällsmat i trädgården också!

En av mina bästa vänner kommer och hälsar på mig i morgon, det ska bli superkul! Får lägga mig tidigt i kväll så jag är utvilad när han kommer på besök. ^__^

De Vilda Djurens Flykt är en bra serie om rävar och andra fina djur, jag gillar verkligen rävar och här är bilder på mina rävar som jag har!

Djur tillsammans mot människan - det är fina grejer det, borde visa mer sådant på TV ja! =^__^=

Nu ska jag få taktil och sedan knoppa!

Kram från Smirre