Vissa människor är hur vidriga som helst. Finns inga gränser för vidrigheter som människor kan hitta på.

Gatukök i Kungälv vandaliserades – människa kissade i glassboxen!

Kollade på Persona Non Grata!

Persona Non Grata som handlade om en Centerpolitiker som tog en dömd pedofil i sitt beskydd och omgivningens reaktioner på det agerandet.

Del: 2

Den tidigare EU-parlamentarikern Fredrick Federley träffade en man som dömts för upprepade grova våldtäkter av barn. När deras relation blev offentlig blev reaktionerna starka och Federley lämnade alla sina politiska uppdrag. Vi följer politikern som raserade sin framtid.

Värsta hycklaren som levde ihop med en pedofil och låtsas vara Kristen och vill utbilda sig till präst, hycklar också med vara Djurvän och har skaffat flera Djur på sin gård och då samtidigt varit aktiv i det jaktförespråkande och varghatande Centerpartiet och han omnämns i flera varghatarartiklar på jaktsidor från tiden han var politiker.

Patrik Sjöberg som driver antipedofilsidan ”Dumpen” talade också i programmet om det olämpliga i att ta en pedofil i skydd i sitt hem, att då ber man verkligen om att bli hatad och avskydd av omgivningen.

Se Avsnittet!

Man tappar tron på människor och konstaterar att en hel del människor verkligen behöver få en ansiktslyftning med en hagelbössa för att lära sig att skilja på rätt och fel. >.<