Djurrättskritik och Djurrättsdebatt!

Bra att se att Jens Holm från Vänsterpartiet och även aktiv i Djurens Rätt och som hjälpte mig en del med Fox Power när jag hade det tar djurrättsaktivism i försvar!

Jag håller på dig Jens!  ;-) 

Sen som vissa personer håller på med Yiff in Hell - Furfags, posta bilder på döda rävar och andra döda djur, hylla Lasse och förespråka att vargen ska utrotas osv - det gör ju att jag som djurvän och som furrie ställer mig starkt bakom djurrättsaktivism och förespråkar väpnad kamp för att skydda djuren och förespråkar Amerikanska vapenlagar i Sverige för att skydda sina djur, sina barn, sin familj, sina vänner och sitt hem.

Det är inte konstigt att om man är djurvän och är furrie att man reagerar så! 

Ja, 3e Världskriget kommer inte att vara att USA och Ryssland atombombar varandra, 3e världskriget är här nu och handlar om att ta parti och strida för våra djurs framtid och väl!

 

The fox hunt the hunter! Murr! =^.^=

 

Några frågor på det? :p