Yipp! Räven är online.

Har varit i skolan på förmiddan och tränat grammatik, skrivit en massa om Pronomen osv. Finns ju en jäkla massa varianter av pronomen.  :-P

I eftermidda och kväll har Danne varit här och hjälpt mig att stämma min gitarr, har liret lite och Danne spelade fina och riviga låtar.
  Här är en stor räv på taket!

  Fler bilder på takräven!

Visade danne allt fint som händer i trädgården och de projekt som jag och Silverräven hållit på med! ^__^


Foxfeelings! =^__^=

SPEL! =^.^=

Hållit på att kämpa med Black Hawk Down hela veckan och uppdraget Scorepatrool och nu i eftermidda så kom jag äntligen igenom och framme för sista striden, IRENE i Mugadishu. Spelet har verklighetsbakgrund och handlar om vad som hände i Somalia 1993 då general Adidas förklarade krig mot FN och använde svälten som vapen mot civilbefolkningen. USA fick gå in med militär och stoppa honom!

Jag har både filmen och spelet!

Pokémontrianglen!Sergaler är så himla coola och jag gillar dem starkt!

*Kram!* från Smirre