Tass! Tass! Räven jobbar på!

Vilade en stund på förmiddan, sen har jag och Ronny hållit på att plocka ner TV-tornet och bära över TV,n, DVD-spelare och Playstation, Segan och Gamecuben + alla tillbehör som transformatorer, Boxxer med mera och jag gjort rent nästan allt från damm. :)

Kopplar ihop det i morgon. är scartsladdar, HDMI-kablar, signalkablar och specialkablar, tasskontroller och minnsekort etc. :-P


Tagit över den vita byrån till assistentrummet och tagit över mitt Drakskåp medmera. + tagit över vitrinen och satt upp den igen och fått igång belysningen i den. Jag har börjat sätta upp mina finaste rävar och andra saker i den! :)

Tagit över fåtöljerna och den blå mattan också! Den blå mattan har jag i mitt sovrum. Ska köpa en härlig grön matta och ha i TV hörnan. :)

Datorerna tar jag över i morgon, i morgon ska jag sova i den nya lyan för första gången och vill inte ha datorerna där i natt när jag inte sover där. Ska ta över glasbordet och rit/bygg bordet också senare i kväll. Ska vila en stund nu, är rätt trött och sliten.

*Kram!*