Hej!

Har prioriterat Mor lägenhet väldigt mycket sista dagarna och den måste bli tömd. Inte suttit med Furrychatten, FurAffinity och Second Life på ett antal dagar som faktiskt är socialt viktigt för mig och en trygghet i min tillvaro.

Dock har jag inte mått så bra och har väldigt mycket känslor och tankar som snurrar i huvudet, dels att förlorat min Mor men även brev och andra papper som jag hittat i Mors lägenhet som aldrig Mor har berättat om och som varit väldigt frustrerande och obehagliga att läsa och se och som rivit upp väldigt mycket tankar och känslor hos mig.

Kanske inte så rolig läsning men jag måste också skriva om det som känns tungt och jobbigt. Känner ibland att jag håller på att bli helt tokig.

Måndag!

Vixey assisterade. Plockade ordning på saker här hemma som jag tagit hit från Mors lya. Mådde dock inte så bra på grund av grubblerier kring pappas agerande mot Mor och mot Safet, samt tidigare saker som jag gått igenom. Papper som Conny och Jocke har skrivit som är rena lögner, falska beskyllningar och grovt förtal mot vänner till mig och som de tydligen Conny, Janne och Jocke trodde på och precis som ledningen på Handihand trodde på, som fick Jocke att sätta in ”Smirrekoll” på min gamla dator och hindra mig från att ha kontakt med flera av mina vänner.

Sen att jag också hittat äldre papper som skrivits när jag gick på Norrängsskolan på 90-talet. Fruktansvärda och helt vansinniga saker som Lars Ohlsson och Rune Nilsson samt andra lärare och skolkurator har skrivit med fruktansvärda och hemska saker om att man är psykiskt sjuk om man anser sig vara ett djur och värdesätter djur mer än människor, att de ska plocka ”Rävfixeringen” ur huvudet på mig osv. saker som jag blir jävligt provocerad, förbannad och illa berörd av att de skrivit och att de då vid den aktuella tiden så rensade de mitt hem från presenter och gåvor som jag fått, bland annat Rävmjukisdjur, böcker, spel, CD-skivor osv. som hade med Rävar och annat att göra som de ansåg var olämpligt för mig att ha. Exempelvis hårdrock, spel av militär natur och böcker och tidningar om Djur osv.

Även saker som Lars Ohlsson och skolkuratorn har skrivit om att jag inte ska bo med min Mor, att min Mor är psykiskt sjuk och ska tas in på psykvård för att mor inte ser till mitt bästa utan att jag skulle må bäst och mogna snabbare om jag bodde i en 1a i stan. Detta skrevs alltså när jag var 19 år när vi precis köpt villan i Norra Sandby. De ansåg att Mor utnyttjar mig ekonomiskt för att vi hade köpt en villa tillsammans.

Det hade ju säkert fungerat bra att bo i en etta i stan så helparanoid och lättpåverkad som jag var då och hade noll kunskap om samhälle och ekonomi, den samhällskunskap som jag fick på Norrängsskolan var typ att EU är jättebra och det ska man rösta på för då kommer bönder få en massa bidrag och det kommer säljas sprit i vanliga affärer så att det blir ännu mer supande, kvinnor och barn blir misshandlade och äktenskap/familjer går i kras. Att ”EU-kossan” är något bra som ger ekonomisk vinst till bönderna, alltså den här genmanipulerade Kossan som har så mycket muskler så den inte kan förda sina kalvar själv, utan kalvarna får förlösas med kejsarsnitt. Att man är dum i huvudet om man bryr sig om miljön och har empati för Djur, att det är helt okej att skövla skogar och att det är rätt och riktigt att tortera, döda och skända Djur.

Att sådant tycker läraren Rune Nilsson och elevassistent Lars Ohlsson är rätt och riktigt. Fy fan alltså! Vilka vidriga personer de var.

Sen annat skit som jag fick lära mig på Norrängsskolan från andra elever som att det är tufft att vara Nazist och att det ska man vara om man är Svensk, annars är man en landsförrädare och bolsjevikjävel. Att man ska hata och bruka våld mot olika grupper som homosexuella och judar till exempel.

Att det är bra och tufft att använda narkotika och att man ska hata poliser för att poliser är maktkåta svin som bara ute för att jävlas med vanligt folk. Att Vitt Ariskt Motstånd, Skinheads och Hell´s Angels är bra förebilder och något man ska stödja. Saker som är rena dumheter och helt förkastligt som var norm på Norrängsskolan. Gillade man inte idrott och höll på något lag och hatade andra lag och hatade utlänningar. Utan var mer intresserad av Furry, fanatsy, spel osv. så var man en "bögjävel" och lovligt  byte för alla mobbare.

Mobbning, kränkningar, förnedring, misshandel och hot från andra elever fick jag utstå för att jag är Furry, för att jag är med i SRF och engagerar mig för Vargar osv. och för att jag tycker om att spela datorspel. Psykisk misshandel och ren pennalism fick jag utstå från lärarna Rune Nilsson, Eva Ljungars och Anders Tillström, samt från assistent Lars Ohlsson.

Det jag fått lära mig, se och vara med om på Norrängsskolan har ju klart bidragit till den paranoia och misstro mot andra personer som jag har och hade mycket mer innan. Som att jag kopplade in ström i dörrhandtaget i Norra Sandby, byggde en bomb med en propangastub och tillverkade molotow cocktails och spikklubbor och andra farliga saker som karatepinnar med motorsågskedja osv. Mejlade till kriminella och ville köpa vapen och ammunition.

För under några år i Norra Sandby så var jag livrädd och helparanoid på grund av Jockes prat om att Furries är den mest hatade och avskydda gruppen i samhället, att jag retat upp hela Hässleholm för att jag är Furry osv. Lögner och skitsnack om andra furrries. Hemska påhopp, anklagelser och hot som skrevs antingen i kommentarerna här på Rävskogen då det gick att kommentera från Lars Ohlsson eller som skrevs av okända personer på SveaFur, Vegan och SpChan. Att min dåvarande flickvän Wolfy mådde väldigt dåligt av hot och trakasserier från sin exkille och även han var på mig och på några andra Furries och bråkade.  

Allt sådant som man läst och även kommit i kontakt med kring pappas kriminella beteende och svartsjuka mot Safet och hot mot Mor, saker som Conny, Jocke, Handihand och Rune och Lasse skrivit redan när jag var på Norrängsskolan osv. skapar en frustration, ångest och ilska hos mig.

Så jag ska alltid ha en assistent med mig när jag är i Mors lägenhet och plockar saker.

Pratade länge med Zebra om min frustration och min ångest kring detta.

Men jag får absolut inte börja tänka illa om mig själv, att jag är en dålig och ond person för att jag har Asperger och för att jag är Furry och att jag inte vill leva osv. Det är allvarligt om jag har sådana tankar.

Lasse är död sen 2013 och antagligen lärarjävel Rune Nilsson med för han var redan rätt gammal när jag gick på Norrängsskolan 93 till 96. Mellan jag var 18 och 21 år.

Jag är så jävla förbannad på Jocke med allt skit han gjorde i modern tid i Norra Sandby med att tvinga på mig rasistsikt jävla hatskit som att människor är mer värda än andra djur, ”Smirrekoll” på gamla datorn och att blocka vissa sidor som Jocke bedömde vara olämpliga, det var bland annat sidor om Furry, Shintoism, Djurrätt och militära saker osv. och även blocka sociala medier som Jocke ansåg var fel att jag var på för att umgås med andra Furries och att på Skypen sitta och spionera och spärra andra Furries från att ha kontakt med mig för att Jocke tyckte de hade ”fel” åsikter och påverkade mig negativt. Så jag avskyr Jocke och tycker att han är en hemsk och väldigt ond person, jag skulle verkligen vilja blästra ansiktet på Jocke med en avsågad hagelbössa och sen slakta honom med en machete och pissa på honom när han är död, men vet att sådant får man inte göra fast det Jocke har gjort är jävlig fel och hemskt och han skulle förtjänat en sådan behandling. Så är inte hämnd accepterat i samhället.

Tisdag!  

Blåräv assisterade på förmiddagen, då har vi varit i Mors lägenhet ett bra tag och rensat ur köket helt. Tömt alla kökslådorna och tömt skåp. Torkat ur skåpen samt gått med en del skräp till konteinern.

Under eftermiddagen assisterade Vixey och jag har sorterat upp och omsorgsfullt tagit hand om alla lådor som stod i matrummet och vid öppna spisen här i min lägenhet med saker från Mors lägenhet.

Gjorde fisk med potatis till kvällsmat.

Blåräv kom sen på kvällen och vi fikade och pratade en stund. Jag saknar ju min Mor och har mycket tankar och funderingar om saker som till exempel Mor gärna inte velat berätta om. Saker om min pappa osv. Jag vet ju att pappa var alkoholist och att han var kriminell samt inte gillade Mors nya kille, Safet. Jag tycket väldigt bra om Safet även om Safet kunde vara rätt så sträng. Safet hade ju rest väldigt mycket och berättade saker om olika fantastiska platser han varit på runt om i världen.

Safet och jag planerade ju att göra en resa till Jugoslavien och vi skulle åka bil dit, detta då när jag var klar på Dammsdal i Vingåker. Men Safet blev sjuk och fick epilepsi och sen kom kriget på Balkan. Så resan blev aldrig av.

Vi skulle åkt först till Italien och badat och ätit gott, sen åkt vidare till Jugoslavien och jag skulle få se Belgrad och Srebrenica där Safet var uppväxt, samt vi skulle ut i naturen och upp i bergen och spana på Vargar. Tyvärr går inte detta göra idag heller på grund av kriget som var i slutet på 90-talet, då det ligger minor över allt. Man har vad jag förstått strött ut små men kraftfulla trampminor från flygplan så de kan ligga var som helst i terrängen och de syns knappt bland barr och löv, så det är livsfarligt att ge sig ut i naturen i forna Jugoslavien idag.

Vargarna har ju säkert lämnat området med tanke på kriget och dessa minor. Minor är ett otyg då de ligger kvar och fungerar flera år efter att kriget tagit slut och de smäller oavsett vem som trampar på dem, om det är en fiendesoldat eller det är ett barn, en varg eller en bärplockare - så smäller minan och skadar den som kliver på minan väldigt illa.

Sen kollade Blåräv och jag på en film som heter Alligator!


Under en semestertripp till Florida tjatar lilla Marisa till sig en alligatorunge av sina föräldrar. Men snart tröttnar pappan på det bitska husdjuret och spolar ner henne i toaletten.
Tolv år senare sköljer flera stympade lik fram ur stadens avloppssystem. Man misstänker en galen mördare. Kriminalinspektör Madison är dock av en annan åsikt, men har bara stöd av en enda person. En ung, berömd reptilexpert. Marisa. Under alla år har alligatorn livnärt sig på hundkadaver från experiment med tillväxthormoner. Nu är hon 11 meter lång och 600 kilo tung. Trött på taskigt hundkäk lämnar hon kloaken och beger sig mot staden. Bland alla skrikande och springande människor hoppas hon få i sig lite snabbmat.

Onsdag!

Vargen assisterade och blåräv var kvar, så vi har alla tre under dagen tömt och städat förrådsrummet under förmiddagen och Vargen som är stark tog hyllorna och skåpen och bar ut i vardagsrummet. Så där är en hel del att köra till återvinningsgården och annat att skänka till Pingstis. Det som man kan skänka till Pingstis ställer vi i Mors sovrum.

Samt har tagit hit ett par fina jultallrikar som man hänger på väggen, bland annat en med en tomte och en Get på, som är lika gammal som jag. (1975.) Och denna jultallrik har bara gjorts i en mindre upplaga, så den kan vara värdefull ekonomiskt. Men vet inte om jag vill sälja den, den är ett minne. Har hängt båda på väggen vid akvariet.

Har också tagit hit de färgade fönstren och har en idé om ett framtida projekt med dem, att fästa dem i en träram som passar i fönstret till min altandörr och när solen ligger på där så kommer det bli fina färgade mönster på golvet i vardagsrummet mitt.

Träramen med de färgade fönsterglasen måste dock fästas på ett sådant sätt så det inte skadar altandörren och det befintliga fönstret.

På kvällen har Zebra och min förvaltare varit här och vi har gått igenom budget och hantering av pengar. Dock varit strul för min förvaltare att använda min bank då myndigheterna hade förväxlat våra personnummer. Både jag och förvaltaren är födda 1975 så det är sådant som lätt kan hända.

Vet ju att de som jobbar på stadshuset har mycket jobb och mycket att hålla reda på. Min Mor jobbade ju på stadshuset innan hon blev pensionär och jag brukade ibland vara med Mor på stadshuset och fick göra enklare jobb som stoppa brev i kuvert och fick lära mig hur kopieringsmaskinen fungerade för att kunna ta de kopior som Mor behövde samt hämta och hitta i arkiven över disketter och pärmar. Annars när det inte var sådana uppgifter brukade jag sitta och rita eller läsa någon bok. Så jag var inte anställd på Stadshuset utan var min Mor behjälplig med hennes kontorsarbeten i den mån jag kunde och på en nivå som jag klarade av. Annars jobbade jag på Röingegården med att reparera och mecka med bilar, men ville inte vara där så mycket då jag var rätt mobbad samt utsatt för misshandel och en hel del andra otrevliga saker av andra personer på Röingegården som var mycket äldre än mig och som var mer eller mindre kriminella.

Det skulle vara roligt att få flyga en A-10 Warthog och slå ut Röingegården och Norrängsskolan med raketer, klusterbomber och napalm! Men det är vilda fantasier men sådant jag känner mig glad över att tänka på precis som att tänka sig känslan av att få blåsa huvudet av Jocke och Conny med ett hagelgevär.

På kvällen har Zebra hjälpt mig att få hem lite varor, jag ska som sagt inte vara ute ibland folk när jag inte är i balans. Jag har ju tankar kring att ha kniv med mig ute och att om jag ser Jocke eller Conny så ska jag skära halsen av dem eller ge dem flera knivhugg i magen. Otäckt att jag har sådana tankar och en vilja att göra något sådant. Är väldigt arg och frustrerad över vad de har gjort.

Gjort kyckling i ugnen till middag.