Nu blir det lite tung läsning, man måste också våga blogga om laddade saker och bara inte spel, lek och skoj!

Såg Peter Jhide på TV 3 igår och han åker runt i USA och pratar med personer och grupper som har väldigt starka åsikter om mycket.

Denna gången handlade det om aborter och Pro Life rörelsen, något som även jag indirekt kommit i kontakt med genom Pingstkyrkan samt alla andra galna idéer som en del av personerna i Pingstkyrkan hade!

Peter Jhide! – Aborter!

"Rätten till abort har på senare år seglat upp som en av de absolut viktigaste politiska frågorna i USA.

Peter Jihde åker till Washington D.C. där president Trump talar inför hundratusentals abortmotståndare i March For Life."

Källa: Tv.nu

Smirres tankar om aborter och Smirres erfarenheter från Pingstkyrkan!

Vet inte riktigt hur jag ställer mig i abortfrågan, det blir ju liksom fel när kvinnors rätt och barns rätt ställs mot varandra. 

- En friare abort skapar fler frågor!

Sådana här frågor ställer jag mig själv om att ha fri abort!

Ska man abortera funktionshindrade barn och bara låta fullt friska barn födas?

Skulle min Mor ha gjort abort om hon vetat att jag har Aspergers Syndrom?

Är det kvinnans rätt att dricka alkohol under graviditeten även om det kan uppstå skador på barnet och som då måste aborteras för att vi bara ska ha fullt friska individer i samhället?

Är en funktionshindrad person en "icke-människa" som inte har några mänskliga rättigheter?

Kan ett funktionshindrat barn eller en funktionshindrad vuxen som inte har mänskliga rättigheter utnyttjas på olika sätt, utnyttjas sexuellt, säljas som slav eller användas till att göra experiment på?

Man undrar kanske varför jag tänker så och känner så när man förespråkar fria aborter?

- Det är just sådana tankar och ställningstagande man måste avväga om man förespråkar aborter!

Bakgrund!

Jag är ju uppväxt i Pingströrelsen som är en frikyrklig kristen rörelse från USA med många ståndpunkter på den yttersta högerkanten och en gång trodde på det och var med på deras tankar och värderingar.

Sen blev jag äldre, skaffade Internet och upptäckte världen utanför Pingstkyrkans väggar.

Vet ju att många både Pingstvänner och andra frikyrkomedlemmar stöder Pro Life rörelsen och klart anser att aborter är mord på bebisar och så har jag ju också blivit uppfostrad, men känner att det är ett stort hyckleri i detta och rena olagligheter.

Om man värnar barn så ska man inte tillåta aga men det är allmänt accepterat som barnuppfostran inom både Pingstkyrkan och andra frikyrkor.

Vet ju att före detta pastorn som jag gick i samtal med som hade väldigt extrema åsikter om mycket och att han fått sin pastorsutbildning i USA där han bodde ett antal år och att han ofta hade tröjor med Pro Life budskap.

Även en kompis som jag hade i Pingstkyrkan hade bot ett antal år i USA och engagerat sig i Pro Life frågor och han var också Plogbilsaktivist och starkt emot militären och mot vapen.

Han var också emot djurrätt, homosexuella och andra religioner än den kristna.

Hans ställning att vara antimilitär, antidjurrätt och antifurry osv. Gjorde ju att vi kom i konflikt då och då, så vi umgås inte längre idag.

Förutom att vi träffades som hastigast på Lidl förra sommaren och hjälptes åt att leta efter Anton Berg choklad som Mor ville ha hemköpt. Men inga djupare diskussioner. 

Här i programmet med Peter Jide så fick man en djupare inblick i Pro Life rörelsen som jag tidigare sett som närmast en barnskyddande fredsrörelse, men som i USA är en väldigt offensiv rörelse som mycket väl begår mord på abortläkare och bombar abortkliniker.

Sen då att samma personer i Pingstkyrkan kan hårt kritisera Djurrättsrörelsen för att vissa gör olagligheter inom den som att frita djur, jaktsabotage och att de står upp för att även djur ska ha rättigheter.

Vilket en hel del Pingstvänner anser är att göra uppror mot Gud för att människan är Guds avbild, samt enligt före detta Pastorn så är ju både Djurrättsrörelsen och Furrykulturen Antikrist och Djävulens påfund - för att få unga personer att göra uppror mot Gud, för att människan enligt före detta Pastorn och även andra personer bland Pingstvänner och frikyrkliga  anser att människor är högre stående än andra varelser och att människan är Guds avbild och då har rätt att utnyttja och förtrycka andra varelser.

Samma Pastor och samma personer anser att ett människoliv är heligt men aldrig ett djurs liv för att djuren har inte någon själ.

Dessa mycket sjuka och obehagliga åsikter om djuren mådde jag extremt dåligt av psykiskt.

Vet ju att den före detta pastorn var mycket i blåsväder både i Pingstkyrkan och i medierna, sedan lämnade han Pingstkyrkan och startade en egen kyrka som jag tror heter New Life Church.

Förre detta Pastorn själv ansåg att han var en profet som stod i direktkontakt med Gud och hade fått i uppdrag av Gud att frälsa människor i Hässleholm, för att det finns så många förtappade och vilsna personer i Hässleholm.

Något som var riktigt tokigt var att både före detta Pastorn och en del personer i ledningen i Pingstkyrkan ansåg att funktionshinder är demoniska och att Djävulen styr en om man har man asperger, autism, adhd, downs syndrom eller är utvecklingsstörd.

Före detta pastorn och dem runt honom ansåg på fullt allvar att funktionshinder är demoner - så har man ett funktionshinder så är man född ond, styrs av Djävulen och är en farlig person.

Men en stark tro på Jesus och handpåläggning kan driva ut demonerna och bota en från funktionshindret också enligt förre detta Pastorn.

Före detta Pastorn tyckte att man inte ska ta emot hjälp av psykologer för de förvrider huvudet på en och psykiska läkemedel avtrubbar en och gör en till en zombie, utan man ska be till Jesus och läsa Bibeln, ta emot Jesus i sitt hjärta så blir man frisk.

Helt galet och mycket kränkande att bete sig så mot både mig och andra funktionshindrade personer!

Att få höra sådant om både mig och andra med funktionshinder gav ju en helt skev bild av vad funktionshinder är och skapade ett hat mot mig själv och mot andra med funktionshinder och jag mådde psykiskt väldigt dåligt under ett antal år.

Att den förre detta pastorn och dem runt honom anser att ett människoliv är heligt men inte en rävs, lodjurs eller vargs liv är det och använder Bibeln som stöd till det.

Liksom det känns väldigt fel, osmakligt och grymt att göra på det sättet.

Sen då så är det helt okej enligt samma Pastor och samma personer att döda en människa som är homosexuell, döda Satanister och att göra en väpnad attack mot Röingegården, bränna ner Röingegården och döda Satanisterna som är där och de närmast uppmanade mig att göra något sådant. - Vilket är fel och olagligt.

Visst, de på Röingegården är dåliga, kriminella och störiga personer som är Satanister på ett dåligt sätt med bland annat att de offrar Katter till Djävulen, skändar gravar och använder narkotika osv. men det är inte rätt att skjuta dem för det och bränna ner stället.

Satanisterna på Röingegården ville också ta till våld genom att de skulle spränga rikets sal och spränga synagogan i Malmö samt beväpna sig och skjuta ihjäl Jehovas Vittnen i synnerhet samt skjuta andra kristna och de ville att jag skulle döda min egen Mor för att hon var kristen Pingstvän. Satanisterna på Röingegården hatade bara inte kristna utan de typ hatade allt och alla. Även Furries så jag hade det inte så lätt på Röingegården. Satanisterna hatade även muslimer, judar och homosexuella.

Så både bland kristna personer och bland satanister så tänker en del rätt lika i mycket och framförallt i detta med att hata så många olika grupper.

Men självklart tänker inte alla kristna eller alla satanister så, eller alla Muslimer tänker inte som IS - utan det finns olika grupper och olika individer i både religioner och politiska partier.

Inget är svart eller vitt, utan det finns olika nyanser i alla grupper. Även bland de grupper som jag är inom som bland Furries, Djurrättsaktivister och Gamers.

Kompisen som jag hade i Pingstkyrkan var kompis med en jägare som verkligen hatade Vargar och min kompis förstod inte att jag tog illa upp av att hans kompis pratade om Vargar på ett väldigt nedsättande och hatiskt sätt när vi hade middag hemma hos min Pingstkompis.

Pingstkompisen var med mig till Tatung när den Kinarestaurangen fanns, så där inne var det väldigt fint med Drakar och en stor Buddha i porslin.

Min pingstkompis höll mer eller mindre på att få spel och var väldigt frustrerad över att det var Buddha och inte Jesus på restaurangen, vilket han sa till dem som hade restaurangen hur fel det var med att ha en Buddha istället för Jesus.

Kände liksom att han kanske sårade dem som hade restaurangen genom att fördöma deras religion och hävda att hans egen var bättre. Så jag tog aldrig med honom till Tatung igen.

Men liksom, religionsfrihet har vi i västvärlden!

Sen en del i Pingstkyrkan var väldigt fientliga till en massa saker, bara inte Furrykulturen och Djurrättsgrupper, utan även mot Harry Potter, Star Wars, Pokémon, rockmusik, teknik, Internet, datorer, vetenskap, psykologer, läkare osv.

Så var detta Djävulens påfund och dem som befattar sig med detta säljer sin själ till Djävulen.

De ansåg på fullt allvar att Internet är 666 = www och Furrykulturen är det vilddjur som Bibeln talar om i Uppenbarelseboken, de pratade väldigt mycket med mig om hur farligt och fel detta är och något som jag verkligen ska akta mig för att gå i närheten av.

När jag gick på Furuboda så hade jag skaffat en pinn som jag hade på västen med 666 som gröna digitalsiffror.

Conny sa till mig att den pinnen fick jag inte ha för att den skrämmer kristna elever men för mig symboliserade den att jag gick IT-linjen och är aktiv på Internet.

Idag har jag en liknande pinn i samma färger, svart och grön men inte 666 utan en tass, den är helt okej och som jag köpt på NFC för ett par år sedan. Den visar att jag är Furrie och står upp för de vilda Djuren.

Pingstkyrkan var väldigt Pro Israel också, vad än Israel gör så är det rätt för att Israel enligt Pingstkyrkan är Guds utvalda folk.

Så även om de kallar sig en fredsrörelse genom att sabotera för militären så ger de mycket pengar till Israels militär och försvarar Israels krigsbrott mot Palestina som sanktionerade av Gud.

Vet detta då det varit på Uppdrag Granskning för ett par år sedan också och jag vet ju hur seniorerna i Pingstkyrkan pratar och som barn och tonåring trodde jag på det och tyckte det var rätt.

Som vuxen vet jag att det är hyckleri från början till slut.

Pingstkyrkans nyhetstidning ”Dagen” var också väldigt vinklad att svartmåla och håna alla som inte tycker precis som dem.

Bland annat skrev Dagen fruktansvärda och lögnaktiga saker om en författare och filosof från England som skrivit flera böcker om djurrättsfrågor och Dagen publicerade så kallade skämtteckningar som hånar veganer och hånar flera kulturella grupper.

Vist yttrandefrihet - men jag anser att Dagen är lika kontroversiell som Jesus-Charlie-tidningen i Frankrike som publicerat nidteckningar på profeten Muhammed. - Vilket fick en rasande Muslim att gå in på deras redaktion och skjuta vilt omkring sig.

En antal personer i Pingstkyrkan som kallar sig kristna och säger att de har Gud på sin sida, men de är en bunt kulturfientliga fanatiker med väldigt extrema och rent av farliga åsikter som de försöker banka in i hjärnan på väldigt unga barn och genom deras uppväxt.

Åsikter som att Bibeln är över lag och ordning, att människor är mer värda än andra varelser, att man ska döda homosexuella och döda satanister. Att funktionshinder är att man har demoner i sig osv.

Så att begå brott i Guds namn är helt okej enligt hur de tänker!

Kände att jag aldrig var tillfreds med Pingstkyrkan så jag lämnade dem sommaren år 2006.

Ringde upp deras kansli och sa att jag ville avsluta mitt medlemskap i Pingstkyrkan. De var helt oförstående men skrev ut mig där ifrån iaf.

Så jag gjorde helt rätt som lämnade Pingstkyrkan och sökte mig mening, harmoni och inre frid inom Shintoismen och Indiansk religion.

Furry är inget ondskefullt eller farligt även om både en del i Pingstkyrkan tror det, ledningen på Handihand, lärare och arbetsledare osv.

SveaFur!

Att det som hände på SveaFur 2008 och 2009 berodde på flera saker, många av de Furries på SveaFur var unga och rebelliska, en del Furries på SveaFur hade också extrema åsikter om olika saker och så även jag uppfattades som extrem att jag då ville gripa till vapen och föra någon form av "Furry-jihad" mot Norrängsskolan och kommunens inrättningar för daglig verksamhet, vilket ledde till en hel del drama både på SveaFur och andra sociala medier som på något sätt var kopplade till SveaFur. 

Att det blev problem på SveaFur berode först och främst på att jag inte förstod innebörden av integritet utan berättade öppet på SveaFur om skolmobbning, psykisk ohälsa och andra väldigt personliga saker som andra Furries på SveaFur inte var vana med att man berättar om sig själv.

Dels säger min lärare på Furuboda till mig,

"Smirre, bjud på dig själv så får du fler kompisar!"

- Är man då institut-skadad som jag var under många år och blev väl redan i Vingåker då man som elev redan där inte hade någon integritet och både på Röingegården, Norrängsskolan och på SIVO - fanns heller ingen integritet för elever och brukare.

Har man aldrig fått ha rätten till integritet eller att någon har förklarat för en vad som är integritet från 11 till 24 års åldern

- så blir man ju både sårbar och socialt defekt som vuxen, vilket har varit en långt och kämpig kamp för mig att dels komma över allt det som hände på 90-talet och lära mig innebörden av social kompetens och att först så väl min som andras integritet.

Att jag då pratade öppet om skolmobbning, Lasses agerande med Rävar och andra Djur och Lasses hatiska åsikter om så väl Furries som om alla möjliga grupper.

Samt alla störda och kriminella personer som jag tvingats vara med på olika ställen, så klart dessa mobbare har Internet också idag och såg sin chans att komma till SveaFur och ställa till med världens drama. 

Så hur som helst ÄR Furrykulturen något som gett mig en fantastisk gemenskap, en styrka och trygghet i en annars så kaotisk värld.

Att identifiera mig som Räv är något jag gjort sen jag var 17 år och som Varg redan i 10-års åldern. Vargar, Star Wars, UFO,n och Alverna var ju något som var centralt i min barndom.

Sen då kärnfrågan abort!

Jag vet inte riktigt vad jag tycker egentligen för det är så mycket känslor som styr både vad gäller att värna så väl barn som kvinnor, samt värna sina vänner, sin familj och Djuren.

Det är en sak vad man känner djupt i hjärtat är moraliskt rätt och en annan sak vad lagen säger.

En del säger att det är en kvinnorättsfråga och kvinnans rätt att bestämma över sin egen kropp, andra säger då att det är mord på ofödda barn.

Men det blir rätt svårt att diskutera med någon som är för abort men är emot dödsstraff.

Som jag tänker så är det mycket mer en kvinnorättsfråga att man dödar en våldtäktsmän än att man dödar ett ofött barn.

Att döda det ofödda barnet och inte våldtäktsmannen är lika galet som att man dödar ett barn som råkat ut för en pedofil men låter pedofilen gå fri.

- Det är minst sagt osmakligt och fel!

Att en barnrättsfråga är att man dödar pedofiler känns naturligt precis som att man som djurvän anser att Furries ska få bära vapen och bilda militanta grupper som försvarar Djuren och dödar varghatare och andra djurplågare till exempel.

En del tycker det är extremt men det är lika extremt att hävda att mord på ofödda barn är en kvinnorättsfråga.

Nå väl, detta är väldigt starka frågor som är svåra att hantera för de handlar så mycket om känslor och vilken etik som känns är rätt eller fel!

Avrundning av abortfrågan!

Som funktionshindrad så känns det för mig fel och obehagligt med att förespråka aborter!

När jag ser kvinnor stå med skyltar med texten "FRI ABORT" så känns det hotfullt och skrämmande!

För mig som funktionshindrad är ordet abort ett laddat ord precis som rashygien eller om någon stått med ett plakat "Död åt alla funktionshindrade!"

Eller de slogans som man ibland har sett på nätet från hatare.

"Den som inte kan ta vara på sig själv förtjänar inte att leva!"

"Yiff in Hell, Furfags!"

"Den som inte arbetar ska inte heller få äta!"

"Autister är smutsiga råttor!"

osv.

Sådant känns minst sagt obehagligt att se sådana slogans och som jag tänker så om man drar aborträtten till ytterlighet så är det ett samhälle värderat på förakt och utplåning av personer som är funktionshindrade eller är avvikande på annat sätt.

Nu har jag skrivit mycket om mina tankar och min erfarenhet!

Här är Fakta om aborter!

Här är vad ABORTLAGEN säger!

Artikel i Läkartidningen: JAGETS FÖDELSE!

Wikipedia: FOSTERUTVECKLING!

<3 *Kram!* <3