Önskar alla furries, djurrättsaktivister, Tindra och mina assistenter, min familj och släkt och alla andra som följer min blogg och följer mig på FaceBook!

- EN RIKTIGT UNDERBAR OCH FIN PÅSK! 


RÄVAR! =^.^=


SERGALS IS AWSOME!


Självförsvar!

Bra steg hur man ska freda sig!

Serien visar en kvinna som fredar sig mot en våldtäktsman!

Stegen i självförsvar kan även användas om man blir ofredad pga att man är furrie och hur man ska bemöta personer som kommer och pratar illa om furrykulturen!

Även för att hindra en djurplågare från att skada djur eller skada en aktivist, så kan försvarstekniken användas!

Eftersom det enligt lagen tyvärr är förbjudet att bära kniv eller pistol på allmän plats!

Ingen ska finna sig i att bli antastad och ofredad! Man ska ha rätt att försvara sig och de sina mot elaka och dumma personer! En kvinna, en djurrättsaktivist, en furrie eller vem som helst ska ha rätten på sin sida att freda sig mot idioter!


FLYTTPROJEKTET MED MERA!

Nu under våren så får jag ta ut min cykel till Finja och cykla lite, är fina småvägar att cykla där! ^__^

Idag har jag varit ute i Finja nästan hela dan. Har hjälpt mor att packa ner gramofonskivor och packa upp dem i hennes lägenhet. På tisdag kommer en stor lastbil och hämtar frysboxar, ekskåpet, stora bokhyllan och andra stora möbler.

Blåräv och jag har suttit och lyssnat på goa gamla Ebba Grön, Kiss och Furry Fantasies samt Lordi idag i min lägenhet. Igår hade Danne med sig discokulan, så den hänger i vardagsrummet nu. Ska bara fixa ett batteri till den! ^__^

Mor gjorde god middag i sin lägenhet som vi åt! Fixat en bordslampa i hennes kök för på senkvällen kan det ändå vara rätt mörkt!

På annandag påsk så visar de AVATAR på TV7!

Hållit på med FaceBook och min bondgård i kväll! Skaffat ett får till som jag nappat upp! Min Treäggsvärphöna är fullvuxen samt bränslepumpen är uppdaterad!

Skördat och sått morötter och potatis!Hederliga trotjänaren F-16!

F-16 har funnits i Foxylvanska Flygvapnet sen 1991 och det är en lång tjänsttid för ett flygplan, F-16 är ett funktionellt och bra flygplan är piloterna överens om och F-16 har ju inom Foxylvanska flygvapnet moderniserats med nya generationer, nya vapensystem, starkare motor, ny mjukvara, nya instrument och hela tiden förbättrats och även senare generationer av Foxylvanska F-16 har främre stabilisatorer som ex Eurofighter och 39 Gripen har, vilket gör att F-16 Vulpes Pride som modellen heter är fantastiskt manöverduglig. 


Om djurens situation!

VARGSTAMMEN MÅSTE VARA LIVSDUGLIG!

Djurrätt i Kina! I Kina får djurplågare vad de förtjänar!

Ormvråken som hatar människor!

Alla Kulans valpar dog!


Andra nyheter!

Så påverkas Beckfilmerna om Persbrandts fängelsedom!

Håller i sin dödsdrink!


Natt!

Nu är det definitivt dags att sova!

Godnatt och kram!