Yipp! Räven är online.

Har på förmiddan varit på Klockis och fixat med min Handi och bl.a. gjort strukturprogram i den för arbetsuppgifter på gården medmera. Har varit på gården sedan och jobbat, vallat hundar och städat i hundboxar. Tova åkte hem tidigare idag och hon har en tratt på sig för hon har ett värmeexem på ena frambenet som hon inte får slicka på. fast jobbigt för henne för hon slår emot med tratten rätt ofta. Hoppas hon blir bra snart.

Har varit i Kristianstad också och lämnat in Forden, de ska byta vindrutan på den men det skulle gå på garantin, men det tar tid att fixa det för att limmet ska torka men kan förhoppningsvis hämta Forden i morgon kväll. Är en spricka i vindrutan och det kommer spricka mer i vinter när det blir kallt om inte vindrutan byts nu.

Kollat på Damernas dektektivbyro och på nyheterna, de pratade om att ett flygplan har störtat i Ryssland och att en dukti hockeyspelare från Sverige var med på planet och man tror att han omkom, de visade bilder och planet var slaget i spillror och låg devis ute i en sjö. det hade efter take of inte kommit upp tillräckligt högt utan flugit på en radiomast och då skadats så mycket så det tappade höjd och kraschade i sjön. de pratade om de här "börsdatorerna" också som håller börsen och aktiehandel i drift med snabba köp och säljningar men polisen tror att "börsdatorerna" eller robotar som de också kallas är manipulerade så att vissa ekonomer ska tjäna pengar på oärligt sätt.

Lånade ju om "Fly med vinden" så jag läser lite i den nu, är intressant och spännande, läste om när haren Leppus utamande de tre rävarna Kloksvans, Svartspets och Hoppalong. Hoppalong tog ändå hem spelet tack vare sin slughet. ^__^

Kram från Smirre