Hej! Jag heter Smirre och är en hårig räv med två hål i nosen!

VÅGA VISA NOSEN! =^_^=

Mer RÄVAR! =^_^=


Dagen!

Åt frukost hos mor, vilade en stund och var sen i Luskwood!

Är höst i Luskwood också!

Varit ut till Norra Sandby och hämtat mer saft, sylt och konserver! Sen handlat och nu är det slut på kortet, men har mat hemma. Kortet laddas på Måndag igen!

Varit ute och gått en promenad idag och Ronny har assisterat, min grannes ena hund ska snart ha valpar och det syns på henne! ^__^

Här är min spottligt i hallen klar, den lyser på vargskölden!

Strömbrytare på väggen fixat och sladd från elutaget, så den är lätt att tända och släcka!

Kollat lite på TV i kväll! Israel kallar tydligen hem sin ambassadör för att Sverige erkänt Palestina som egen stat. Löjligt agerande av Israel tycker jag. Här kan man läsa om eländet!

Har varit på raveklubben, var en stor drake som dansade där b.la. så det gällde att inte stå för nära då man riskerar att swishas till med hans svans!

Hållit på med min bondgård på FaceBook, behöver nappflaskor till att nappa upp djur, b.la. en ny vit häst som jag skaffat. Har börjat bygga för syltkokeriet och en del andra projekt. Hoppas kunna köpa mer mark snart.

Kollat på Vikings i kväll, fick se hur ett kristet bröllop i England gick till och hur Asatroende vikingar här i Skandinavien hade bröllop. Ragnar verkar ha planer på att bli kung och anfalla England och en av vikingarna fick ett hårt straff som kallas "Blodörn" det betyder att personen som straffas står på knä med händerna i klykor, skinnet på ryggen skärs sakta upp och revbenen huggs loss från ryggraden med yxa, sen lyfts lungorna ur kroppen och hängs utanpå så de liknar vingarna på en örn. Personen dör utdraget av detta och om han inte skriker så får han komma in i Valhall. Hårda bud ja. :-P


Nå väl, nu något mycket trevligare! ^__^

FURRIES! =^_^=


DJURRÄTT!

Frågor som jag tycker folk bör ställa sig!

Om jakt är okej - så borde detta också vara okej!

Om det är okej att använda djurtestade produkter - så borde detta också vara okej att använda!

Det finns inget försvar för djurplågeri!

Från det ena till det andra....


MAN KAN HA KUL MED EN TRUMPET!

Några frågor på det? :-P 

Godnatt!

*Kram!*