Yipp! Smirre här.

Varit snöblandat regn idag, moster Evy har varit på besök och sen har Blåräv och jag varit och handlat med mera!


Rävar från FaceBook! =^.^=


Har fixat en ny jättefin datorstol! =^.^=

Jag får nyckeln till min lägenhet 1:a April och kan börja flytta in då! Dock är det ett litet kök i min lägenhet men en vän på FaceBook postade en bild på sitt mycket fina och moderna kök!

Fått tillräckligt med nappflaskor för att nappa upp min Nubiska killing till en fullvuxen get! ^__^

Denna videon är rolig tycker jag, erkänner att jag har barnslig humor! :-D 

Rådjur, rävar, tvättbjörn och katt som äter tillsammans! =^.^=

När jag var barn så skaffade jag min första hund Jack nr-1 och det var 1983, jag var 8 år då. Jack blev 10 år, han dog 1993. Hade han levt idag så hade han varit 31 år och så gammal har nog ingen hund blivit. Men Jack finns alltid med i mitt minne. Hunden på bilden är en hund som kom på FaceBook men han är väldigt lik gamla Jack. jack var en blandras Collie och Samojedspets enligt tanten som hade valpar där vi var i Örkelljunga och köpte honom på våren 1983!

PANTERUNGAR! :-) 

Serier!

DE FANTASTISKA VARGARNA!

VARGAR I ÄLMHULT!


*Kram!*