I morgon är det dags för operation, Taxin kommer 5:57 och hämtar upp mig och Blåräv, ska vara på sjukhuset i Kristianstad klockan 7 på morgonen. Blir sövd och de har avancerad utrustning som håller koll på andning, puls, hjärta, syresättning osv och då tar de ut fettknutan ur min ländrygg och gör vid mina tänder. Vad jag förstår så ska de ta bort visdomständerna samt reparera lagningar som gått sönder. När man är nersövd så drömmer man inte utan de timmar som det tar känns som någon sekund bara.

Hoppas bli så bra i ryggen, höften och benet så jag slipper rollatorn och kan klara mig med kryckor och sen kunna stå och gå utan hjälpmedel. Att jag kan vara med på NFC 2019!

I förrgår så var jag på kvällen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en stor Hare!

Samt en Varg!

En Furrie som jag träffat förut.

Var bra musik så jag dansade med några Rävinnor.

På kvällen såg jag den Danska thrillern Fasanjägarna!


"Fasanjägarna" tar initialt oss tillbaka till 1994, då ett ungt tvillingpar hittas brutalt mördade i sitt hem. Polisens undersökningar pekar på en grupp rika barn från en närliggande internatskola, men när en lokal outsider erkänner sig skyldig och döms för morden så anses fallet vara uppklarat. Men 20 år senare blir biträdande kriminalkommissarie Carl Mørck uppsökt av tvillingarnas far, en pensionerad polis som aldrig gett upp hoppet om att kunna lösa fallet. Carl inser snart att något är fel och öppnar fallet igen.

Igår så handlade jag hem lite mat som är lätt att äta, för jag vet inte om jag kommer kunna äta vanlig mat efter operationen i munnen.

Jag var och röstade också, Röstade på Jens Holm (V) till riksdag och Liberalerna till Landsting och Kommun. Jens Holm är en stor djurvän som driver djurrättsfrågor på politisk nivå och även skrivit  flera artiklar online om vargar och att skydda och värna om vargarna. Det är frågor som jag brinner starkt för och Jens Holm var med i Fox Power när jag hade det och jag har haft en del mejlkonversation med honom och pratat med honom i telefon, en mycket klok, sympatisk och fin kille som vet vad som är rätt och riktigt!

Upptäckte att min resesida har havererat och kan inte få rätt på det, knappar och länkar funkar inte och går inte komma åt några undersidor. Min resesida ligger hos Vix som är ett amerikanskt företag och är inte kapabel att skriva på Engelska och förklara felet och be om hjälp. Men jag  har ju alla foton i datorn och en del av texterna, så jag höll på att skapa en ny resesida på Webnode.se där jag har min furrysida också och det är ett Svenskt webföretag med Svenska verktyg. Fått till det rätt bra men är ännu inte färdig.

Helena assisterar idag och vi ska snart åka in till Stadshuset så ska jag ombudsrösta för min mor, plockade valsedlar från varje parti till Mor igår så röstar hon hemma och jag är ombud och lämnar in dem. Helena ska rösta idag.

Nyheter!

Pride!

Kalmarsund Pride satte färg och ton på gatorna!

Politik!

Sia om politik – ett lockande men svårnavigerat minfält!

Krig!