Hej! Smirre här.

Idag under eftermiddan har jag varit ut till Finja och skrivit på kontraktet för lägenheten, så nu är den min! =^.^=

Innan jag gjorde det så besökte jag Inari-helgedomen på Second Life och bad en bön till Inari att allt skulle gå vägen!

Och allt gick vägen och betalade första hyran kontant!

Jag var även inne i lägenheten och mätte så jag har exakta mått på väggar och rum, så här är en så exakt skiss jag kunnat göra med Publisher och sparad som en PNG - då det filformatet håller skärpa i bilden skart men ändå inte så den blir supertung. Fick tipset av en annan räv via Skypen i går!

Så den första april har jag tillträde till lägenheten!

Danne har spelat gitarr och sjungit en fin låt som han gjort! ^__^

Har skrivit ut blanketter som jag ska fylla i i morgon om att få bostadstillägg eftersom min sjukpeng inte är så stor, så har jag rätt till det!

Varit bra på TV i kväll, var först 112 där brandkåren fick åka ut och släcka en lägenhetsbrand som börjat i köket och trapphuset var fyllt med giftig rök. Som tur var kom ingen till skada i branden. En bil stod och brann också på ett industriområde och när polisen kollade upp det så tillhörde bilen en kriminell person som fanns i polisens krim-register. Polisen stoppade några ungdomar där han som körde saknade körkort och motiverade sitt olovliga bilkörande med att han har Aspergers. Jag har också Aspergers - men vet vad lagen säger om att framföra bil och andra motorfordon! = KÖRKORT OBLIGATORISKT! Polisen var på en förundersökning hos ett äldre par som blivit bestulna på smycken och de haffade en kille som hade diverse droger i ett etui och som stulit hundhalsband i en djurbutik där polisen kommit på honom! I sin ryggsäck hade han en massa saker som han stulit ur andras bilar!

Sen var det "Det okända" som handlade om 3 systrar som flyttat in i ett radhus där deras mormor ville se till dem och mormors far visade sig också. Det var väldigt mycket andlig energi som gick som ett stråk genom huset och det visade sig att på 1880-talet hade det varit en anstalt där för vanförda pojkar som tvingades jobba hårt i jordbruket - för som man trodde då så var botemedel mot vad som idag heter diagnoser - hårt arbete och slit och att busungar ska ha ett kok stryk!

- så det var inte bättre för som en del äldre människor säger! Vi ska vara glada för LSS-lagen och den hjälp som finns idag!

Snart dags att knoppa!

*Kram!*