Nu har vi fått in 36% av Sveriges underskrifter till medborgarinitiativet Stop Vivisection.
Vi vet att vi tjatat om det, men vi har bara till och med 1 november att få in resten så vi behöver er hjälp med att få in fler.

Skriv under om du inte redan har gjort det och uppmana andra i din närhet att göra det. För att din signatur ska vara giltig behöver du lämna ditt personnummer, för att EU ska ku
nna verifiera att det är en äkta underskrift. Detta görs med stor säkerhet.

För att det ska vara giltigt behöver vi få in totalt 1 miljon underskrifter från medborgare i minst 7 länder inom EU.
Djurrättsalliansen är en del av initiativet STOP VIVISECTION som uppmanar den Europeiska Kommissionen att ersätta direktiv 2010/63/EU om skydd av djur som används för vetenskapliga ändamål. Vi uppmanar kommissionen att istället lägga fram ett nytt förslag som syftar till att göra sig av med djurförsök, genom att kräva att biomedicinsk, toxikologisk och relaterad forskning använder data specifikt framtagen för människor och inte för djur.

Från den 1 april 2012, tack vare medborgarinitiativet, kan EU:s medborgare delta i den lagstiftande beslutsprocessen i Europeiska Unionen.


Skriv under här:

Läs mer om kampanjen här:

 
Tillsammans skapar vi förändring!

GILLA Djurrättsalliansen på Facebook - för att hålla dig uppdaterad om vårt arbete för djuren.


Räven Sanders kommer tillbaks för att få mat!


Sanders the fox 29th of September 2013: One week after his release. 'Is it dinner time yet?

Maureen has sent us three photos of Sanders coming for his dinner, one week after his release back to the wild. We are so pleased to see he is doing fine and his stay with us didn't alter his normal behavior.


Andra Nyheter!

Köp CUSTOM PLUCHIES online! =^.^=

Någon har lämnat mystiska budskap på kyrkdörren i Kentucky i USA!  =^__^=

Länk till Artikel!

Miljöpartiet satsar på klimatbistånd!

DJURENS PARTI! - Det självklara valet 2014!

Mer om den våldtagna 15 åriga flickan, tydligen så frias förövarna i Svea hovrätt och det är sjukt att några män kan frias från att ha gruppvåldtagit en 15 årig flicka. Men så är det ju i Sverige - en regering som inte vill införa GunRights - vill ju tydligen ha ett samhälle där våldtäktsmän, pedofiler, djurplågare, furryhaters, varghatare, hästskärare, kattmördare, rävmördare, rävskändare, åldringsrånare, inbrottstjuvar och banditer ska få härja fritt!