Visste du att du kan starta en helt egen insamling för att stoppa tjuvjakten? Det har till exempel Sara Mångsén i Mora gjort.
Såhär skriver hon:
"Jag har länge undrat över varför det aldrig samlas in pengar till djur så som det görs till människor.
Djuren har faktiskt lika stor rätt att leva som människor. Tycker ni det? Skänk en julgåva nu "


Här hittar du Saras insamling och kan starta din egen om du vill!

Genom att starta en egen insamling kan du tillsammans med dina vänner hjälpa oss att tillsätta fler och bättre utrustade parkvakter. Stödet kan till exempel användas till en månadslön för en parkvakt, eller utrustning som kikare, uniform och skor.

Värna barnen!

En pedofil har köpt sex av en fosterhemsplacerad flicka och döms bara till böter! Det är sjukt att samhället ser så löst på både pedofili och djurplågeri!

ARTIKLARNA I AFTONBLADET!

Köpte sex av barn - fick böter!

524 övergrepp!

Jag har sagt det för och säger det igen! INFÖR GUNRIGHTS I SVERIGE!

Det är banne mig en SKYLDIGHET att äga och bruka skjutvapen för att skydda sina barn och skydda sina djur mot pedofiler och djurplågare!

Jag anser att denna avskyvärda och vidriga pedofil skulle kastreras med ett hagelgevär och sen brännas till döds - det är skrämmande och horribelt att han kommer undan med böter och en fruktansvärd skymf mot flickan och hennes familj!

Jag blev själv utsatt för sexövergrepp när jag var mellan 7 och 9 år - vid flera tillfällen och de som gjorde det var då alla över 20. Jag har haft med djurplågare/rovdjurshatare att göra och blivit hotad och trakasserad av furryahters - så det är inte så konstigt att jag är för GunRights och vill värna både djurens rätt och barnens rätt och försvara min och mina kamraters rätt att vara furries - fast människor gömmer sig bakom Anonymous och kallar mig furrytalliban, militant vegan, människohatare, Breivik-kopia, pälsbög, rävbög, krigsromantiker, vapenfetishist och en massa andra befängda saker - men alla har rätt att ha åsikter, även jag - däremot har man inte rätt att bryta mot vapenlagen och hota folk som gjort en illa osv!

Barn har rätt att slippa bli utsatta för våldtäkt, djur har rätt att slippa plågas, furries har rätt att vara furries och umgås med andra furries! - Inser inte myndigheter och politiker detta så förtjänar Sverige bara en sak... Krig, laglöshet och anarki!  *Kram!*