Yip! Smirre är online.

Igår tisdag så var gubben från Brunnsborrningsfirman här och borrade 69 meter ner i berget och hittade vatten så det sprutade upp ur röret och han fick sätta på ett lock. Det finns massor av vatten där nere så ska ju Paul och elektrikern komma och fixa med pump, slangar osv så har vi obegränsat med vetten sen. Skönt att slippa problem med vattnet. ^__^

Olle var på fotboll i Malmö på kvällen så Torbjörn följde med mig på dansen och det var kul fast jag var rätt trött. Dansade en del men satt sen där nere och pratade med Torbjörn om olika întresanta saker.

Idag har jag varit i skolan under dagen och sen här hemma har jag grejat lite med vulpesholm och uppgraderat polisstationen!Varit på Second Life också! =^.^=Träffade min vän Tengu i Luskwood! =^.^=Var sen på Club Furzona och dansade till bra musik med andra rävar!

Chattat en stund i kväll.

*Kram!* Från Smirre