Yipp! - Smirre här.

Det är nästa fredag som Monika och Andreas kommer och hälsar på mig!

Google + ska sluta med sina webbtjänster på grund av för lågt deltagande på Google + tjänsten, jag tycker den är bra och började använda Google + redan 2007 när jag gick på Furuboda och även gick med på Second Life samt reggade mig på SveaFur och gick med Veganerna osv. Så jag håller på med att fixa lösningar på detta, på min furrysida har jag flyttat över mina modellplan från Furry Air Force och förenklat informationen, jag har använt 61 % av kapaciteten på Webbnode. Man kan köpa till mer kapacitet men ska se om jag kan hitta någon stans jag kan förvara mitt filarkiv med skolarbeten och djurrättsmaterial osv utan att det ruinerar mig.

Har hjälpt mor en del både igår och idag, ska snart äta hos Mor. Blir fisk och potatisgratäng. Ska sen komma igång med städningen.

Har uppdaterat skydd och Windows idag också. Ännu inte hunnit kolla igenom Telegram men får göra det sen. Sen vill jag gärna se någon av de filmer som jag köpt i Stockholm.

Fram över ska vi ha årsmöte med Trygg i Bjärnum och då blir det smörgåstårta, så det ser jag fram emot. Finja där jag bor är rätt lugnt så vet inte om det finns eller behövs någon sådan verksamhet i Finja. Som sagt så har jag mina åsikter - att jag stödjer GunRights för att värna hem, familj och vänner samt att jag tycker att Furries ska få bilda militära stridsgrupper och en djurrättspolis för att försvara oss och vårt sätt att leva samt försvara de vilda djuren mot onda människor och att det ska införas jakt på människor som förstör för de vilda djuren eller för oss Furries. Vet att det kan låta extremt men finns en rad anledningar till att jag tycker så. Inte mer extremt än vad vissa jägare och bönder tycker om vargar osv heller.

*Kram!*